Εκτελούνται εργασίες στο ΚΗΦΗ Κανδήλας όπως μας ενημέρωσαν αναγνώστες μας.


Όπως μας ενημέρωσαν αναγνώστες μας από την Κανδήλα, εργασίες εκτελούνται εδώ και κάποιες ημέρες στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Κανδήλας, το οποίο δημιουργείται και πρόκειται να λειτουργήσει από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου.
Εμείς, μετά από οχλήσεις κατοίκων της Κανδήλας, είχαμε αναδείξει στις 8 Αυγούστου το θέμα του ΚΗΦΗ Κανδήλας παρουσιάζοντας κάποια στοιχεία (δείτε εδώ). Σήμερα λοιπόν σας ενημερώνουμε ότι φαίνεται να προχωρά η ανακαίνιση του κτιρίου (πολύ καλώς προχωρά) και για να είναι πλήρης η ενημέρωση σας, τα οικονομικά στοιχεία της ανακαίνισης μέχρι τώρα είναι τα παρακάτω:
  • Τον Νοέμβριο του 2017 κόπηκαν τρία ισόποσα εντάλματα πληρωμής ύψους 4.950 €, δηλαδή σε σύνολο 14.850 € (δείτε εδώ, εδώ και εδώ).
  • Τον Οκτώβριο δόθηκε μία απ' ευθείας ανάθεση 992 € (δείτε εδώ).
  • Και τον Νοέμβριο είχαμε άλλες δύο συμβάσεις κατόπιν απ' ευθείας ανάθεσης ύψους 4.799,05 € και 3.472 € (δείτε εδώ και εδώ).
Σύνολο 24.113,05 €.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.