Βγήκε η προκήρυξη των αγροτικών ιατρών του Ιανουαρίου. Δύο οι θέσεις για το Κ.Υ. Μύτικα, με μία για το Π.Ι. Καστού και μία για Π.Ι. Αρχοντοχωρίου.


Βγήκε σήμερα 28 Ιανουαρίου από το Υπουργείο Υγείας, η προκήρυξη για τις κενές και κενούμενες θέσεις Γενικών Νοσοκομείων - Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ - Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ - Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων, ΠΕΔΥ - Περιφερειακών Ιατρείων και ΠΕΔΥ - Ειδικών Περιφερειακών Ιατρείων.
Για το Κ.Υ. Μύτικα προκηρύχθηκαν δύο θέσεις αγροτικών ιατρών. Μία για το Π.Ι. Καστού και μία για το Π.Ι. Αρχοντοχωρίου.
Για το Π.Ι. Καστού δημιουργήθηκε και υπάρχει σήμερα μεγάλο πρόβλημα, μιας και έπρεπε η θέση να προκηρυχθεί τον Σεπτέμβρη, για να μην μείνει το νησί δυόμισι μήνες περίπου χωρίς αγροτικό ιατρό (δείτε εδώ).
Τώρα με βάση την εμπειρία, περί τον τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου, θα έχουμε τις οριστικές τοποθετήσεις των αγροτικών ιατρών αυτής της προκήρυξης.
Δείτε εδώ την προκήρυξη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.