Ανακοίνωση για την λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου πάρκου στην πλατεία του Αστακού.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Σας ενημερώνουμε ότι το Χριστουγεννιάτικο πάρκο τίθεται από αύριο σε λειτουργία στην πλατεία του Αστακού. Θα λειτουργεί καθημερινά κατά τις ώρες 12:00-8:00 μ.μ. μέχρι 6/1/2019. Διαθέτει παγοδρόμιο, τρενάκι για τα παιδιά και σπιτάκια δράσεων.
Εκπαιδευτικοί των ΚΔΑΠ θα βρίσκονται κάποιες ημέρες στα σπιτάκια προκειμένου να πραγματοποιήσουν δράσεις με τα παιδάκια και να χαρίσουν όμορφες Χριστουγεννιάτικες στιγμές.
Όλοι θα μπορείτε από αύριο στις 12:00 να απολαύσετε το τρενάκι και από το απόγευμα και το παγοδρόμιο.
Όποιος ενδιαφέρεται να προσφέρει τη βοήθειά του εθελοντικά ή να πραγματοποιήσει κάποια δράση μπορεί να επικοινωνήσει με την Κοινωφελή Επιχείρηση. Τηλ. επικ. 2646041482
Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και καλά να περάσετε! Επισκεφθείτε όλοι το Χριστουγεννιάτικο πάρκο στην πλατεία Αστακού για να χαρείτε και να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.