Σύλλογος Αστακιωτών: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση διαμαρτυρίας για την αποτροπή κλεισίματος του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών

Πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα (Δευτέρα 28.1.2019), στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης της Στοάς Βιβλίου, η εκδήλωση του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών με θέμα την αποτροπή της απόφασης του κλεισίματος της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό.
Μετά την σύντομη ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Χρήστο Μπόνη, τον λόγο έλαβαν οι:
  • Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης.
  • Ο Δημήτρης Στρατούλης μέλος της ΠΓ της ΛΑΕ και πρώην Υπουργός Κοινωνικής ασφάλισης.
  • Ο πρώην βουλευτής Ανδρέας Μακρυπίδης.
  • Ο Νώντας Λαμπρακάκης πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας.
  • Ο Πάνος Σόμπολος πρόεδρος του συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων.
  • Ο Βασίλης Μουρκούσης Πρόεδρος ΝΠΔΔ Δήμου Ξηρομέρου.
  • Η Κατερίνα Καββαδία παλιό στέλεχος του Συλλόγου Γυναικών Αστακού.
  • Η Ρούλα Βραχά - Καϋμενάκη, επί σειρά ετών μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Αστακιωτών.
Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας και Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος όμως αποχώρησε διότι είχε προγραμματισμένη εκδήλωση, ο συγγραφέας και π. Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου Δημήτρης Αρβανίτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου Νίκος Ναούμης, το μέλος του Κ.Σ. του συμβουλίου της ΟΠΣΥΞ Περικλής Μωραίτης, η Γραμματέας του Συλλόγου Γυναικών Αστακού Παρθενία Ταπραντζή, η εκπρόσωπος του Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων «ΑΧΕΛΩΟΣ» Νέας Σμύρνης Γκέλυ Ταπραντζή και εκπρόσωπος του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού, ο Φώτης Καϋμενάκης, κοσμήτορας της ΔΟΕ και υπεύθυνος Υπεύθυνος Τελετών Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, κ.α.
Στο τέλος αποφασίστηκε όπως με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ερ. Γαλούνη, την επομένη μέρα (σήμερα), να συναντηθούν οι βουλευτές του Νομού μαζί με τους Προέδρους από το σύλλογο Απανταχού Αστακιωτών (ΣΑΑ) - της ΟΠΣΥΞ και της ΠΑΝΣΥ και να ζητήσουν ακρόαση από τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη.
Κλείνοντας την εκδήλωση διαβάστηκε το ψήφισμα της συνάντησης, το οποίο ψηφίστηκε ομόφωνα και θα επιδοθεί στην ΕΤΕ αλλά και στους δυο Υπουργούς της Κυβέρνησης. 
Παράλληλα δε θα διαβιβαστεί και το ψήφισμα του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, μαζί με τις 600 περίπου υπογραφές που συγκεντρώθηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Αστακό, μετά από πρωτοβουλία του συγκεκριμένου Συλλόγου και την συμμετοχή εκπρόσωπων συλλόγων και φορέων. 
Ψηφίσματα συμπαράστασης εστάλησαν από τους Δημήτρη Κωνσταντόπουλο (Βουλευτής ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας), ο οποίος λόγω εκτάκτου προσωπικού προβλήματος δεν παρευρέθη, Μάκη Παράσχο πολιτευτή και π. Πρόεδρο της ΠΑΝ.ΣΥ, από την ΟΠΣΥΞ, τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και τον Εμπορικό Σύλλογο Αστακού. 

ΤΟ Δ.Σ του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών





















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.