Παρουσίαση ημερίδας στο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα.


Γράφει ο κ. Ανδρέας Ζαρκαδούλας.
Δ/ντης Δημοτικού Σχολείου Μύτικα.

Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 06:00 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο του Μύτικα, ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Ζαρκαδούλας Ανδρέας, σε συνεργασία με τον ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ξηρομέρου κ. Καλογερόπουλο Αθανάσιο, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: «Το άγχος στα παιδιά».
Αφού έγινε μία εισήγηση στην αρχή, στη συνέχεια απαντήθηκαν ερωτήσεις και προβληματισμοί των γονέων. Ήταν η αρχή σε μία σειρά από δράσεις που θα κάνει το σχολείο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.