Ένας ιατρός επί θητεία στο Κ.Υ. Μύτικα, με βάση τα προσωρινά αποτελέσματα. Πληροφορούμαστε ότι μας παίρνουν την μοναδική αγροτική ιατρό.


Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας στις 17.1 τα προσωρινά αποτελέσματα (ελπίζουμε να γίνουν και οριστικά) της πρόσκλησης για δήλωση Π.Ι. και Κ.Υ., που εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2018.
Η ευχάριστη είδηση είναι ότι με βάση τα προσωρινά αποτελέσματα, στο Κ.Υ. Μύτικα έρχεται ιατρός επί θητεία.
Πάμε τώρα και στα δυσάρεστα. Πληροφορούμαστε ότι η μοναδική αγροτική ιατρός που τοποθετήθηκε τον Δεκέμβριο του 2018 οριστικά στο Κ.Υ. Μύτικα, τελικά δεν θα έρθει και ότι θα παραμείνει στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, γιατί είναι απαραίτητη εκεί για να καλύψει υπηρεσιακές ανάγκες.
Ελπίζουμε καταρχήν να μην αληθεύει και αν αληθεύει, θα πούμε ότι πραγματικά λυπούμαστε για το γεγονός και θα θέλαμε πραγματικά να μάθουμε ποιοι παίρνουν αυτές τις αποφάσεις και με ποια κριτήρια, εκτός αν θέλουν να μας πούνε με έμμεσο τρόπο να εγκαταλείψουμε τα χωριά μας και την ύπαιθρο, γιατί τώρα και τους γιατρούς υπαίθρου θα τους στέλνουμε στις πόλεις. Λυπούμαστε...
Δείτε το επίσημο έγγραφο των προσωρινών αποτελεσμάτων εδώ και ελπίζουμε να έρθει ο άνθρωπος με το καλό στον φιλόξενο τόπο μας, γιατί οι άνθρωποι που ζουν εδώ τον έχουν ανάγκη..

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.