Θα έρθει το ψήφισμα για το Κ.Υ. Μύτικα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως ρητά είχε δοθεί η υπόσχεση στην συνάντηση των κατοίκων και φορέων στον Μύτικα;


Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στον Μύτικα η συνάντηση των κατοίκων και φορέων που έγινε με πρωτοβουλία της Δ/νσης του Κ.Υ. Μύτικα και του Συλλόγου Φίλων Κ.Υ. Μύτικα, με θέμα την λειτουργία του Κ.Υ. Μύτικα και το νέο υπό κατασκευή κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα (δείτε εδώ).
Σε αυτή την συνάντηση τέθηκε το θέμα της μεταφοράς με Υπουργική απόφαση 4 Περιφερειακών Ιατρείων από το Κ.Υ. Μύτικα στο Κ.Υ. Αστακού, τα προβλήματα έλλειψης προσωπικού του Κ.Υ. Μύτικα, καθώς και θέματα που άπτονται με την καθυστέρηση ολοκλήρωσης και παράδοσης σε χρήση του νέου κτιρίου του Κ.Υ. Μύτικα.
Παρών στη σύσκεψη ήταν και ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο οποίος σε σχέση με το θέμα των Περιφερειακών Ιατρείων, δήλωσε ανημέρωτος, αναγνωρίζοντας ότι αυτό είναι ένα φανερό λάθος και ότι σαν δημοτική αρχή αναμένει από τους φορείς και την Δ/νση του Κ.Υ. Μύτικα, ένα έγγραφο που θα περιλαμβάνει τόσο αυτό το θέμα όσο και τα άλλα που ανέφερε ο κ. Χρόνης, ώστε να το φέρει σαν ψήφισμα σε προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο και κατόπιν να το προωθήσει στους αρμόδιους πιέζοντας και ο Δήμος για επίλυση.
Το θέμα είναι ότι το έγγραφο με το σχέδιο ψηφίσματος που ζήτησε ο κ. Δήμαρχος, έφυγε κανονικά 19.12.2018, μέχρι σήμερα έχει γίνει ένα Δημοτικό Συμβούλιο στις 22 Δεκεμβρίου (δείτε εδώ) και το ψήφισμα δεν ήρθε ως ημερήσιας διάταξης θέμα, ούτε ως προ ημερήσιας και στην πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 26 Ιανουαρίου (δείτε εδώ), πάλι δεν υπάρχει ως ημερήσιας διάταξης θέμα. Δεν ξέρουμε αν θα έρθει ως προ ημερησίας, αλλά η ρητή υπόσχεση ότι θα έρθει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, φανερά δεν έχει τηρηθεί και εύλογα ρωτάμε:
Θα έρθει το ψήφισμα για το Κ.Υ. Μύτικα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως ρητά είχε δοθεί η υπόσχεση στην συνάντηση των κατοίκων και φορέων στον Μύτικα;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.