Σοκ στο Καινούργιο από τον τραγικό θάνατο εργαζόμενου ιχθυοκαλλιέργειας.51χρονος, από το Καινούργιο Aγρινίου, εργαζόμενος σε ιχθυοκαλλιεργητική μονάδα του Αστακού βρήκε τραγικό θάνατο χτες.

To Τμήμα Πλατυγιαλίου του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου ενεργεί την έρευνα για τις συνθήκες του πνιγμού 51χρονου εργαζόμενου σε μονάδα ιχθυοκαλλιεργειών που βρίσκεται στον Πεταλά, νησί απέναντι από το Βαλτί Λεσινίου.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε απογευματινές ώρες χτες και -σύμφωνα με τις πληροφορίες- ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από το Λιμενικό που κινητοποιήθηκε όταν ειδοποιήθηκε από ανήσυχους συναδέλφους του που τον αναζήτησαν, καθώς καθυστερούσε να επιστρέψει από τη μονάδα όπου είχε μεταβεί με βάρκα.
Η σορός του εντοπίστηκε σε βραχώδες σημείο βορειοδυτικά του Πεταλά,  όπου επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες.
Ο 51χρονος κατοικούσε στον Αστακό με την οικογένεια του και καταγόταν από το Καινούργιο του Δήμου Αγρινίου. Όπως είναι φυσικό, η είδηση του θανάτου του έχει σοκάρει τις δύο τοπικές κοινωνίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.