Ένα απλό ερώτημα για την επένδυση των 74.547,47 ευρώ στο λιμάνι του Μύτικα.


Γράφει ο Κων/νος Τζάλας.
Μέλος Συμβουλίου Τ.Κ. Μύτικα.

Με απορία κι έκπληξη πληροφορήθηκα από τα τοπικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, για την επένδυση των 74.547,47 ευρώ στο λιμάνι του Μύτικα σε 4 χρόνια. Μια επένδυση αναφερόμενη σε καθαρισμούς, ηλεκτρολογικές επισκευές και προμήθειες, σε συντήρηση πλωτών εξεδρών, σε κάτι μπάρες και λοιπά.
Διαπιστώνω όμως εγώ και η πλειοψηφία των κατοίκων του Μύτικα, ότι το ποσό τούτο μονάχα τη σημερινή πραγματικότητα δεν αντικατοπτρίζει. Κανονικά, με την επένδυση αυτή το λιμάνι του Μύτικα, θα έπρεπε να μας παραπέμπει στο Πριγκιπάτο του Μονακό κι όχι να έχουμε συνεχώς προβλήματα την τελευταία τετραετία, που κι ένα μικρό παιδάκι μπορεί να διαπιστώσει.
Ας μας απαντήσει κάποιος εκ μέρους των διοικούντων στο εξής απλό ερώτημα: Μήπως το ποσό της επένδυσης θα έπρεπε να ήτανε μεγαλύτερο (π.χ. 500.000 ευρώ), προκειμένου να μην υπήρχε κανένα πρόβλημα, αλλά δεν υπήρχανε τα χρήματα; Είναι κι αυτό μια πιθανή εκδοχή - απάντηση..!

* Ζητάω την ενεργοποίηση της δυνατότητας για μόνο επώνυμα σχόλια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.