Ανακοίνωση - κάλεσμα του Δήμου Ξηρομέρου.


Αστακός, 14/02/2019
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ.

Αγαπητοί Συνδημότες – Συνδημότισσες της Πόλης του Αστακού.
Με αίσθημα σεβασμού και ευθύνης, σας γνωρίζουμε ότι οι εργασίες του νέου εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της πόλης του Αστακού συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς.
Μέχρι σήμερα έχει κατασκευαστεί το 60% (εξήντα τοις εκατό) του έργου αυτού.
Συγκεκριμένα το δίκτυο στον οικισμό του Χοβολιού έχει ολοκληρωθεί πλήρως και είναι έτοιμο να τεθεί σε άμεση λειτουργία.
Καλούμε όλους τους πολίτες που κατοικούν στο Χοβολιό μέχρι και τον Άγιο Γεώργιο, να προσέλθουν στο Δημαρχείο, να κάνουν σχετική αίτηση προκειμένου να συνδεθούν με το νέο δίκτυο ύδρευσης της πόλης.
Σας ενημερώνουμε ότι τα νέα υδρόμετρα που θα τοποθετηθούν στα φρεάτια, είναι ηλεκτρονικού τύπου και θα χορηγηθούν ΔΩΡΕΑΝ στους πολίτες από το Δήμο.
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στο Δημοτικό Κατάστημα κάθε εργάσιμη μέρα και ώρα από την Παρασκευή 15/02/2019 μέχρι και την Παρασκευή 15/03/2019.
Για όλο αυτό το χρονικό αυτό διάστημα θα λειτουργούν ταυτόχρονα και τα δύο δίκτυα.
Την Παρασκευή 15/03/2019 ο Δήμος θα προχωρήσει στη διακοπή του παλαιού δικτύου στον παραπάνω οικισμό και η υδροδότηση των πολιτών της περιοχής αυτής θα γίνεται μόνο από το καινούριο δίκτυο.
Για το λόγο αυτό κάνουμε έκκληση στους πολίτες να κάνουν άμεσα σχετική αίτηση μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.
Για περισσότερες πληροφορίες όπως επικοινωνείτε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Λιβάνη Θεόδωρο στα τηλέφωνα 2646360533 – 6983791060.

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου

Γαλούνης Ερωτόκριτος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.