Πρόβλημα με την εύρεση ασθενοφόρου για ασθενή στον Μύτικα.


Όπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι του Μύτικα, ζητώντας μας επιτακτικά μάλιστα να το αναδείξουμε στην δημοσιότητα, χτες Κυριακή πολύ πρωί ένας συμπατριώτης μας στο Μύτικα αντιμετώπισε σοβαρό ιατρικό πρόβλημα.
Έτρεξαν οι γείτονες να τον βοηθήσουν και αμέσως προσπάθησαν να ειδοποιήσουν τηλεφωνικά ένα ασθενοφόρο, μιας και η κατάσταση του ήταν πολύ άσχημη και έχριζε άμεσης μεταφοράς.
Δυστυχώς δυσκολεύτηκαν να μπορέσουν να βρουν ασθενοφόρο και τελικά και με τη βοήθεια της ιδιώτου γιατρού του Μύτικα η οποία έκανε αλλεπάλληλα τηλέφωνα, βρέθηκε ασθενοφόρο από Λευκάδα που ήρθε και παρέλαβε τον ασθενή, τον οποίο και διακόμισε στην Πρέβεζα αρχικά και από εκεί όπως μάθαμε έφυγε για Γιάννενα.
Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον συμπατριώτη μας και σχετικά με το ασθενοφόρο, περιγράφοντας μας την όλη κατάσταση οι εμπλεκόμενοι, πιστεύουμε ότι θέλει μία λίγο καλύτερη οργάνωση και συντονισμό το θέμα, γιατί ασθενοφόρο υπήρχε, αλλά μπλέξαμε λίγο με το ποιος είναι πιο κοντά, σε ποιο τομέα ΕΚΑΒ υπάγεται ο Μύτικας, ποιος θα δώσει την εντολή να φύγει το ασθενοφόρο. Καλύτερη οργάνωση και συντονισμός απαιτείται.....

4 σχόλια:

  1. Μάθαμε ότι προς βοήθεια πρόστρεξε και ο Δ/ντης του Κ.Υ. Μύτικα και Γιάννης Χρόνης, ο οποίος παρότι δεν εφημέρευε, ήρθε απο τον Κάλαμο που βρισκόνταν, με κύμα και αέρα και βοήθησε την δύσκολη κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θελω να ευχαριστησω απο καρδιας ολους οσους μας βοηθησαν στη δυσκολη αυτη κατασταση που αντιμετωπιζουμε!! Ευχαριστω τον γιατρο και οσους μας συμπαρασταθηκαν και συνεχιζουν να μας στηριζουν! Θελω να αναφερω ονοματα αλλα φοβαμαι μηπως ξεχασω καποιον και δεν πρεπει! Επισης σας ευχαριστω και για τα πολλα τηλεφωνα που δεχτηκαμε με τις ευχες σας!! Στηριζουμε τις ελπιδες μας στο Θεο και ζηταω απο ολους σας την προσευχη σας για να πανε ολα καλα!!
    Σας ευχαριστω πολυ και καλο βραδυ σε ολους σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.