Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου συμμετέχει στις αποκριάτικες εκδηλώσεις.


Αστακός, 11/2/2019
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, ΝΠΙΔ
e-mail: koinofelisxiromerou@gmail.com
Τηλ.: 2646041482 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου δηλώνει αρωγός στις αποκριάτικες εκδηλώσεις 2019 που έχουν προγραμματιστεί στον Δήμο μας.
Συγκεκριμένα, η Κοινωφελής Επιχείρηση σε συνεργασία με το Δήμο Ξηρομέρου και με τη συμμετοχή των 3 ΚΔΑΠ του Δήμου μας (Αστακού - Φυτειών - Κανδήλας) και με την στήριξη της οικογένειας του Απόστολου Ν. Πανταζή, θα διοργανώσει Αποκριάτικο (μασκε) Party, την Παρασκευή 8 Μαρτίου στο Νέο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ και ώρα 5:30 μ.μ., με πολλές δωρεάν δραστηριότητες για τα παιδιά και τους μεγάλους (ανιματερ, face painting, μουσικη με dj, φαγητό, χορό κ.α.) και με ελεύθερη είσοδο για όλους τους γονείς με τα παιδιά τους.
Επίσης, θα συμμετέχει στην Παρέλαση των Αρμάτων στο Αστακιώτικο Καρναβάλι 2019 με το γκρουπ «ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ ΚΑΙ ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ» από το ΚΔΑΠ Φυτειών και «ΠΙΤΖΑΜΟΗΡΩΕΣ» από το ΚΔΑΠ Αστακού, όπου οι στολές θα δανειστούν δωρεάν σε όλα τα παιδιά των ΚΔΑΠ.
Επιπλέον, το ΚΔΑΠ Κανδήλας θα συμμετέχει στο Καρναβάλι της Κανδήλας με το γκρουπ «Στρουμφάκια», όπου και εκεί οι στολές θα δανειστούν δωρεάν στα παιδιά.
Να σημειωθεί ότι και τα (3) τρια γκρουπ θα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα άρματα στο Καρναβάλι Αστακού και Κανδήλας.
Ακόμη, η Κοινωφελής Επιχείρηση θα λειτουργήσει υποστηρικτικά στις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού, καθώς θα αγοράσει και θα διαθέσει τα γλυκίσματα και τα αποκριάτικα που μοιράζουν τα γκρουπ στον κόσμο κατά την διάρκεια της παρέλασης του καρναβαλιού.
Παράλληλα, θα φροντίσει για το κέρασμα όλων των συμμετεχόντων παιδιών από τα ΚΔΑΠ μετά το πέρας της παρέλασης του Καρναβαλιού, καθώς και για την δωρεάν μεταφορά τους στον Αστακό, τόσο για το αποκριάτικο πάρτυ όσο και για το καρναβάλι.
Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις με σκοπό την χαρά και την διασκέδαση των παιδιών σας, αλλά και γενικότερα να είστε συνοδοιπόροι μας στην αύξηση της επισκεψιμότητας στον τόπο μας κατά τη διάρκεια των Αποκριών.
Σας περιμένουμε! 

Για την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου 

Ο Πρόεδρος 

Γεωργούλας Κων/νος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.