Ο συνδυασμός «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα», απαντά στο δίδυμο Γαλούνη και Πανταζή: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

Αστακός 4.2.2019
Δελτίο τύπου. 

Κύριοι του Δυνατό Ξηρόμερο – Πρώτα ο πολίτης (στα λόγια), θα μπορούσαμε να σας απαντήσουμε μόνο με λίγες γραμμές ως εξής: Πηγαίνετε στο Δημοτικό Συμβούλιο να κάνετε τον απολογισμό σας, όπως κάνουν σε όλους τους σοβαρούς Δήμους, ενώπιον των δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων και ακροατηρίου πολιτών, να μας παρουσιάσετε το «έργο» σας και να κριθείτε. Αφήστε τα μικρόφωνα, τις κυρίες Ελένες, τα Studio Nafpaktos και τα αποκούμπια Πανταζή. Τελεία.
Δεν θα το κάνουμε όμως και θα απαντήσουμε στον μικροφωνικό σας απολογισμό στα Studio Nafpaktos.
Απαντάμε λοιπόν συγκεκριμένα στην «ενημέρωση» 42 λεπτών, χωρίς να μείνει τίποτα αναπάντητο:
Για τα μεγάλα έργα που μας ενημέρωσαν.
Καταρχήν γνώμη δική μας είναι, ότι τα μεγάλα έργα υποδομής που έχει ανάγκη ο τόπος μας πρέπει να εντάσσονται σε ένα σχεδιασμό και ένα όραμα, για το που θέλεις να πάει ο τόπος. Παράδειγμα τι σκέφτεσαι για την πόλη του Αστακού, τουρισμό, πρωτογενή τομέα στις ιχθυοκαλλιέργειες, αγκυροβόλιο παροπλισμένων πλοίων που μας φέρατε ξαφνικά και σαν βρεγμένες γάτες το πήρατε πίσω, σύνδεση της ανάπτυξης σε σχέση με το λιμάνι του Πλατυγιαλίου, όλα μαζί; Τι για την Αλυζία και τον Μύτικα, τι για τα χωριά της ενδοχώρας του Δήμου μας; Τέτοιο σχεδιασμό και όραμα, όσο και να προσπαθούμε δεν μπορέσαμε ούτε μπορούμε να διακρίνουμε στη σημερινή δημοτική αρχή. Όλα είναι αποσπασματικά, αυτοσχεδιασμοί και σημαίες ευκαιρίας.
Ο σχεδιασμός και το όραμα για το που θέλεις να πάει ο τόπος, φαίνεται από τις μελέτες που φροντίζεις να κάνεις. Με μία απλή ανάγνωση των Τεχνικών Προγραμμάτων των τελευταίων 5 ετών, που έφερε και ψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο η δημοτική αρχή, καταλαβαίνουν και οι αδαείς ότι αυτή η δημοτική αρχή είναι τσακωμένη με τις μελέτες.
Ένα ένα λοιπόν, απάντηση σε όσα ειπώθηκαν:
Το Κ.Υ. Μύτικα καρκινοβατεί τόσα χρόνια με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Ξηρομέρου και ο Δήμαρχος έκοψε την κορδέλα στο Studio Nafpaktos!!! Κάποιοι ήταν έτοιμοι να πάνε να νοσηλευτούν ακούγοντας τον Δήμαρχο. Τα ακούνε οι κάτοικοι της Δ.Ε. Αλυζίας και γελάνε. Το Κ.Υ. Μύτικα σαπίζει πολλά χρόνια με ευθύνη του Δήμου Ξηρομέρου και όταν θα έρθει ποτέ η ώρα να παραδοθεί, αρχίστε να ψάχνετε για εργολαβία συντήρησης του.
Το νέο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μύτικα, το πήρατε με ώριμες μελέτες από την προηγούμενη δημοτική αρχή, έτοιμο στο πιάτο και τα κάνατε θάλασσα αρχικά στην ένταξη του. Το εντάξατε μετά, αλλά πήγατε σαν τον κάβουρα στη δημοπρασία, ενώ στο Θέρμο κατάφεραν και το δημοπράτησαν γρήγορα και είναι ήδη στα τελειώματα, ενώ εμείς ακόμα περιμένουμε να έρθει ο εργολάβος να ξεκινήσει.
Για την μελέτη της χερσαίας ζώνης του λιμανιού του Μύτικα 3 χρόνια την βάζατε στο Τεχνικό Πρόγραμμα και δεν το κάνατε. Αγανάκτησαν οι κάτοικοι του Μύτικα και το 4ο χρόνο ήρθε ο Σύλλογος Επαγγελματιών στο γραφείο σας, να διαμαρτυρηθεί και να απαιτήσει να γίνει. Το κάνατε το 4ο χρόνο και τώρα λέτε καθορίστηκε η χερσαία ζώνη, αλλά επίσημο έγγραφο δεν παρουσιάζεται.
Το λιμάνι του Μύτικα αν είχε φωνή να μιλήσει θα σας έλεγε όχι άλλο κάρβουνο κ. Γαλούνη. Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση από το 2005, 14 χρόνια λέτε αυτό, ψηφίστε με εγώ θα σας τελειώσω το λιμάνι.
Το κλειστό του Αστακού, έτοιμο έργο στο πιάτο από περίοδο Δημαρχίας Παναγιώτη Στάικου (κακώς δεν το εκτέλεσε η προηγούμενη δημοτική αρχή), το τρέξατε γρήγορα, αλλά είχαμε σημαντικές υπερβάσεις στον Προϋπολογισμό του, με ποσά που ήρθαν με τον χιλιοτραγουδισμένο τρόπο των προφορικών εργασιών και των διαταγών πληρωμής. Ε όχι και από τα καλύτερα κλειστά της Ελλάδας, τυποποιημένο σχέδιο κλειστού γηπέδου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού είναι, από τα πιο απλά και λιτά σχέδια, που ίδια ακριβώς κλειστά γήπεδα υπάρχουν δεκάδες ανά την Ελλάδα. Αφήστε λοιπόν τα εφέ μεγαλείου και τους λαϊκισμούς.
Για το δρόμο στο Πλατυγιάλι που έκανε ο Νηρέας, ποιον παραπλανάτε και το παρουσιάζετε σαν να πέρασε η Ιόνια Οδός μαζί με την Εγνατία από εκεί; Γίναμε κόμβος και δεν το καταλάβαμε; Δύο κτηνοτρόφους εξυπηρετεί και ποιον θρησκευτικό τουρισμό αναβαθμίζει;
Για τις τρεις αγροτικές οδοποιίες που εντάξατε πρόσφατα, μετά από 4 χρόνια που δεν είχατε κάνει απολύτως τίποτα και όλοι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονταν για την εγκατάλειψη του δικτύου αγροτικών δρόμων, βρήκατε έτοιμες τις μελέτες και δεν είχατε να πράξετε τίποτα παρά το πιο απλό, να κάνετε αίτηση.
Για τις παιδικές χαρές του Δήμου Ξηρομέρου δεν έχετε κάνει τίποτα 4 χρόνια, εγκατάλειψη, μιζέρια, με όλους τους δημότες μάρτυρες της άθλιας κατάστασης που επικρατεί. Ήρθε ως δώρο εξ ουρανού το ΦιλόΔημος, μήπως και συμμαζευτεί η κατάσταση και περιμένουμε και εμείς να δούμε πόσο τόπο θα πιάσουν τα χρήματα που θα πάρετε, πράγμα για το οποίο πολύ αμφιβάλλουμε. Το αυτό για τα προαύλια των Σχολείων.
Για τα έργα του εξωτερικού και εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Αστακού, τα χαιρετίζουμε, προέκυψαν όχι από ενέργειες και σχεδιασμό δικό σας, αλλά από κακοτεχνίες και κακό σχεδιασμό του νέου οδικού δικτύου που κατασκεύαζε η Περιφέρεια στο σημείο. Αλλά και πάλι υπάρχουν σημαντικές παραλείψεις και σίγουρα δεν θα λύσουν το πρόβλημα της επάρκειας και ποιότητας του νερού στον Αστακό, όπως ψευδώς ισχυρίζεστε.
Για το έργο της ύδρευσης της Παλιόβαρκας, είναι έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής και εσείς φροντίσατε στην ενημέρωση να το οικειοποιηθείτε.
Για τις Φυτείες πιστεύετε ότι πράξατε το καθήκον σας με μία εξέδρα στο γήπεδο, γιατί μόνο αυτό έχετε να επιδείξετε.
Για τις πλωτές του Αστακού, θετικό που θα έρθουν, αλλά εκεί υπάρχει μία μελέτη για έργο δημιουργίας μαρίνας 3 εκατομμυρίων ευρώ, που μάλιστα είχε πάρει και ΦΕΚ το 2006, με πρόβλεψη και για χώρους συντήρησης σκαφών κλπ. Που είναι όλα αυτά που θα δίνανε πραγματική ανάπτυξη; Διεκδικούμε το καλύτερο.
Τα έργα και οι ημέρες της δημοτικής αρχής που ξέχασαν να αναφέρουν ο κ. Γαλούνης και ο κ. Πανταζής.
Ο πακτωλός των απ’ ευθείας αναθέσεων που ξεπερνά κατά πολύ το αστρονομικό ποσό, για τον μικρό σε μέγεθος Δήμο μας, των 4 εκατομμυρίων ευρώ. Οι απ’ ευθείας αναθέσεις σε αυτό τον Δήμο έγιναν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση, όπως είναι το πνεύμα του νομοθέτη.
Για το δάνειο του 1 εκατομμυρίου που πήραμε μετά από 2 χρόνια ιδανικής οικονομικής διοίκησης από τον κ. Γαλούνη, το οποίο το πήραμε όχι για να επενδύσουμε σε κάποια υποδομή, αλλά για να ξεχρεώσουμε ΔΕΗ και ΦΟΔΣΑ και για να μην αυξήσουμε τα δημοτικά τέλη. Βέβαια συνεχίσαμε να χρωστάμε και στην ΔΕΗ και στο ΦΟΔΣΑ, με το ρεύμα στο Δημαρχείο να κόβεται 2 τουλάχιστον φορές, η απόλυτη ντροπή και γελοιοποίηση.
Για την σημαντική αύξηση των δημοτικών τελών ύδρευσης και φωτισμού και καθαριότητας που είχαμε αμέσως μετά την σύναψη του τεράστιου δανείου, γιατί είμαστε αξιόπιστοι στους λόγους μας. Την ένιωσαν καλά οι δημότες την αύξηση στην τσέπη τους.
Για την σημαντική αύξηση του τέλους Νεκροταφείων, που και αυτή την ένιωσαν καλά οι δημότες, οι οποίοι καταφεύγουν στα Blogs για να συγκινηθούν οι της δημοτικής αρχής να καθαρίσουν τα Νεκροταφεία, τα οποία τα δίνουν σε εργολάβους, αλλά μόνο ο Θεός ξέρει ποιοι τελικά τα καθαρίζουν.
Για τις χρεώσεις της ύδρευσης που γίνονται με βάση το ΤΖΟΚΕΡ, συμπληρώνουμε εκεί που λέει προηγούμενη ένδειξη και επόμενη ένδειξη ένα αριθμό και ελάτε από το Δημαρχείο να τα βρούμε και να διαπραγματευθείτε face to face με τον Δήμαρχο.
Για τις μετρήσεις ποιότητας νερού, που είναι επτασφράγιστο μυστικό και δεν είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Δήμου, να τις δουν οι δημότες για να ξέρουν τι πίνουν. Τι κάνατε τόσα χρόνια για τα μαντριά των ζώων που είναι δίπλα στις πηγές του Αγίου Δημητρίου; Τι κάνατε για τις παράνομες παροχές ύδρευσης; Στο Καραϊσκάκη το νερό είναι κατάλληλο; Τι γίνεται με το νερό του Αρχοντοχωρίου που δεινοπαθούν χρόνια και ζαμάνια οι άνθρωποι, που σαν Δήμαρχος Αλυζίας χτυπάγατε γεωτρήσεις στο γάμο του Καραγκιόζη για να βρείτε νερό. Που είναι η αξιοποίηση των νερών του παλιού Βάρνακα, που θα μπορούσε να πάρει ποιοτικό νερό η Αλυζία.
Για την πλήρη απαξίωση των Τοπικών Συμβουλίων, τα οποία υποτίθεται θα είχαν δικό τους Προϋπολογισμό και αυξημένες αρμοδιότητες και δεν καταφέρατε ούτε την πάγια αποζημίωση να δώσετε έστω μία φορά, παρά είχατε τους Προέδρους ικέτες.
Για το μοντέλο διοίκησης του Δήμου Ξηρομέρου, που άλλαξε όπως με στόμφο μας είπατε, που έγινε κατά εμάς, Δήμαρχος εισηγείται, Δήμαρχος αποφασίζει, Δήμαρχος διατάζει, Δήμαρχος εδώ, Δήμαρχος και εκεί, ενός ανδρός αρχή σε όλα και οι άλλοι θεατές.
Για την μάχη της καθημερινότητας στη καθαριότητα, την ύδρευση και τον φωτισμό, που την χάσατε κατά κράτος, με μάρτυρες όλους τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες των χωριών μας, που όλοι ομολογούσαν ότι τέτοιο χάλι δεν είχαν ξαναδεί. Στον Αστακό βόγκηξαν κάτοικοι και επισκέπτες το Καλοκαίρι από την έλλειψη νερού. Τα χωριά μας μέσα στην βρώμα και στην δυσωδία, με κάδους ξέχειλους σκουπίδια και άπλυτους, με χόρτα μέχρι το Θεό, με τα φώτα είδος πολυτελείας και οι δημότες να παρακαλάνε για τα αυτονόητα. Τα ίδια έλεγε το 2017 και ο κ. Πανταζής.
Για την σωρεία έργων και προμηθειών με τρόπο μη θεσμοθετημένο, με το στόμα, χωρίς εγγραφή τους στον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα και με την μέθοδο στρίβειν δια του Πρωτοδικείου. Πάνω από 400 χιλιάδες ευρώ. Ποιος να ελέγξει και τι σε αυτές τις περιπτώσεις; Εργολάβοι και εργαζόμενοι να περνάνε από το Δημαρχείο και να ζητάνε τα λεφτά τους και να φωνασκούν για έργα και προμήθειες που μόνο εσείς έχετε γνώση.
Για την εφαρμογή του υπάρχοντος σχεδίου πόλης Μύτικα που δεν κάνατε τίποτα και για την επέκταση του δεν κάνατε δύο φορές τίποτα. Το ίδιο και για το σχέδιο πόλης του Αστακού, που ξεκινήσατε κάτι να κάνατε και αμέσως το αφήσατε για να μην επωμιστείτε το πολιτικό κόστος.
Για τα χιλιάδες ευρώ χαμένων έργων αγροτικής οδοποιίας από το πρόγραμμα πυρόπληκτων, που χάθηκαν γιατί δεν φροντίσατε να επικαιροποιήσετε τις μελέτες. Στην αγροτική οδοποιία ποιο έργο εκτελέστηκε άραγε αυτά τα 4 χρόνια; Μπαλώματα δεξιά και αριστερά.
Για τα σφαγεία του Αστακού, που θα τα λειτουργούσαν την επόμενη ημέρα όταν θα αναλάμβαναν, που θα δημοπρατούσαν τον βιολογικό τους το Δεκέμβριο του 2015 μας είπε σε μία άλλη συνέντευξη του ο Δήμαρχος. Τις πετάει τις δημοπρασίες ο Δήμαρχος σα τρακατρούκες.
Για τον βιολογικό της πόλης του Αστακού, που και αυτός προεκλογικά υπήρχαν υποσχέσεις ότι θα τίθεντο άμεσα σε λειτουργία, ενώ γνώριζαν ότι υπάρχει πρόβλημα εκεί. Μετεκλογικά ανακάλυψαν ότι έφταιγαν οι προηγούμενες δημοτικές αρχές.
Για τον βιολογικό του Μύτικα που δεν κάνατε απολύτως τίποτα 4 χρόνια και ήρθατε μία ωραία μέρα και μας είπατε στο Δημοτικό Συμβούλιο να το ξεχάσουμε, γιατί είναι λίγος ο πληθυσμός, για να τα πάρετε πίσω μετά από λίγες ημέρες παθαίνοντας αμνησία ότι δεν είπατε αυτό. Στην περιοχή υπάρχουν σημαντικές επενδύσεις στο τουρισμό, οι άνθρωποι ρισκάρουν πολλά χρήματα και έχουν ένα Δήμο απόντα και εξαφανισμένο.
Για την εκπληκτική παραλία Μύτικα – Αρχοντοχωρίου, που 4 χρόνια δεν έχετε να επιδείξετε τίποτα. Μία μελέτη, μία ενέργεια κάτι να έχουμε να πούμε ρε αδελφέ. Θα μπορούσε να δώσει τεράστια ανάπτυξη, αλλά εσείς έχετε μείνει στις εποχές που ρίχνατε εκεί νύχτα μπετά, όπου ναναι και όπως ναναι.
Για το οδικό δίκτυο των οικισμών του Δήμου, σε άθλια κατάσταση, με τις λακκούβες να καραδοκούν παντού και τους δημότες σε πολλές περιπτώσεις να σπεύδουν να τις καλύψουν μόνοι τους. Μία πραγματική εργολαβία εσωτερικής οδοποιίας δεν είδαμε.
Για τα σκουπίδια που θα κάναμε ανακύκλωση και θα τα μαζεύαμε με ίδια μέσα όπως υπόσχονταν προεκλογικά και όταν η αντιπολίτευση έλεγε για τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο, νόμιζε ο κ. Δήμαρχος ότι υβρίζεται.
Για την Κανδήλα, το Αρχοντοχώρι, το Βασιλόπουλο, την Παλαιομάνινα, το Καραϊσκάκη και τα υπόλοιπα χωριά μας, δεν μας είπατε τίποτα, γιατί μόνο το απολύτως τίποτα υπάρχει.
Τι να πρωτοαναφέρουμε, αδυνατούμε να τα πούμε όλα, κάτι θα ξεχάσουμε. Πραγματικά μας γεννάται μια απορία. Το προεκλογικό σας πρόγραμμα, με το οποίο εξαπατήσατε τους δημότες το έχετε; Διαβάστε το κύριοι Γαλούνη και Πανταζή και βγείτε και πείτε δημόσια πόσο τοις εκατό από αυτό πιστεύετε πως έχετε εφαρμόσει; Εμείς υποστηρίζουμε ούτε το 5%. Πείτε εσείς το δικό σας νούμερο κοιτάζοντας στα μάτια τους δημότες.
Πάμε τώρα στα πολιτικά σχόλια του κ. Πανταζή για τις εκλογές και το συνδυασμό μας. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Πανταζή που αφιέρωσε στους τρίτους των επικείμενων εκλογών το 100% των λεγομένων του, με πολύ άγχος που φαινόταν καθαρά στο τόνο της φωνή του. Κατά τα άλλα εμείς ασχολούμαστε με το συνδυασμό τους και άκουσον άκουσον ρίχνουμε λάσπη. Που; Πότε; Εμείς έχουμε τα επίσημα δελτία τύπου μας και ενημερώνουμε για τα βήματα του συνδυασμού μας. Αντίθετα ο κ. Πανταζής ασχολείται με το συνδυασμό μας και τους ανθρώπους που μας επιλέγουν, κάνοντας ωσάν να είναι δελτίο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, διαδικτυακό μπούλινγκ κάθε φορά που κάποιος τους εγκαταλείπει.
Τον συγχαίρουμε για την προσπάθεια του να ανασκευάσει την παλιά δήλωση του, χωρίς αστερίσκους και αλλά τότε, ότι ο Γιάννης ο Τριανταφυλλάκης είναι το αύριο του Δήμου. Σήμερα θυμήθηκε να βάλει αλλά και αστερίσκους. Καλή και φιλότιμη η προσπάθεια να το πάρει πίσω, αλλά ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης είναι το αύριο του Δήμου Ξηρομέρου στην συνείδηση του κόσμου και αυτό μάλλον σκορπά ανησυχία. Εδώ ανασκεύασε για το Δήμαρχο όσα ακατανόμαστα έλεγε από εδώ και από εκεί, σε εμάς θα κόλωνε να πάρει πίσω ένα θετικό.
Τώρα για το αν ο συνδυασμός μας είναι νέος ή συνέχεια άλλου, αλλάξτε πλευρό για να δείτε καλύτερα όνειρα. H στήριξη ΚΑΙ της Συμπολιτείας είναι καλοδεχούμενη και όλων των άλλων, από όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους, που κάθε μέρα έρχονται μαζί μας, με κοινό στόχο να αλλάξουμε το Δήμο και την σημερινή κατάσταση.
Για το πρόγραμμα του συνδυασμού μας υπομονή και θα το δείτε πολύ σύντομα και εμείς θα φροντίσουμε και να το διαβάσουμε και να είναι αληθινό.
Για τα στελέχη του συνδυασμού μας που κατά εσάς είναι από εδώ και από εκεί και κατηγορείται τον επικεφαλής του συνδυασμού μας, θα σας πούμε ότι στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα των επιλογών τους και ο κόσμος θα τους κρίνει, είτε επιβραβεύοντας τους, είτε στέλνοντας τους σπίτι τους. Εμείς θα φροντίσουμε έστω για το μίνιμουμ, να μην τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος. Αυτό που καταλάβαμε για εσάς είναι, ότι όταν είναι μαζί σας, σας αρέσουν, ενώ όταν είναι αλλού σας βρωμάνε.
Σας αφήνουμε στον κατήφορο σας, να κάνετε αχαρακτήριστες προσωπικές επιθέσεις σε ανθρώπους σαν το Λευτέρη Μάντζαρη που σας άσκησαν πολιτική κριτική και σε ανθρώπους που σας γύρισαν την πλάτη. Εμείς θα μιλήσουμε πολιτικά, με θέσεις και προτάσεις και δεν θα κραυγάζουμε ασυνάρτητα στο διαδίκτυο και καταδικάζουμε όλες τις προσωπικές επώνυμες επιθέσεις. Για τις ανώνυμες δεν είμαστε ντεντέκτιβ, αλλά τις καταδικάζουμε και αυτές.
Θα κλείσουμε την τοποθέτηση μας πάλι με ένα γενικό σχόλιο. Στις εκλογές του Μαΐου οι πολίτες και μόνο θα αποφασίσουν και εμείς θα παλέψουμε ώστε αυτό να συμβεί στην βάση ΜΟΝΟ πολιτικών, ιδεών και προτάσεων και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ και πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλη αλλαγή και συνεισφορά μας στον τόπο, που δεν αντέχει άλλο τα νοσηρά φαινόμενα.
ΕΣΕΙΣ κ. ΠΑΝΤΑΖΗ ΠΟΥ ΗΘΙΚΟΛΟΓΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ;

Υ.Γ. 1.: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη (και εκνευρισμό).
Υ.Γ. 2: Αναρωτιόμαστε εμείς και οι πολίτες, ζούμε στον ίδιο τόπο με το δίδυμο;

2 σχόλια:

  1. Πεστετα ορε πατριωτες μα πνηξανε και θα μας πατωσουν ξηπνατε τον αστακο θελουμε τις οικογενειες μας να μηνουμε στα σπιτια μας που γενηθηκαμε εχουν φερει τον αστακο σαν αστακο φαντασμα!!!😡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά την αχαρακτήριστη επίθεση σε προσωπικό επίπεδο που δέχτηκε μέσω διαδικτύου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λευτέρης Μάντζαρης και πιστεύουμε ότι αυτή πρέπει να είναι η σόφρωνα θέση που επιβάλλεται να πάρει κάθε άνθρωπος που ασχολείται με οποιοδήποτε τρόπο με τα κοινά, τόσο για το Λευτέρη Μάντζαρη στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και για οποιονδήποτε άνθρωπο.
    Όχι στις προσωπικές επιθέσεις και στον ευτελισμό της πολιτικής από τον οποιονδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.