24.589,05 € η επένδυση μέχρι τώρα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου στο ΚΗΦΗ Κανδήλας.


Το Νοέμβριο του 2016, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, επειδή χάθηκε οριστικά το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» της Δ.Ε. Αλυζίας, από λάθη και παραλείψεις προηγούμενων Δημοτικών Αρχών και έχοντας αποφασίσει την ίδρυση Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) στην Κανδήλα, ως αντιστάθμισμα αυτής της απώλειας, αιτήθηκε στον Δήμο Ξηρομέρου με σχετική απόφαση του Δ.Σ., τον χώρο του κτιρίου του πρώην Κοινοτικού Καταστήματος Κανδήλας, ώστε με διάφορες εργασίες που θα εκτελέσει να καταστεί κατάλληλο για ΚΗΦΗ (δείτε εδώ).
Πράγματι της παραχωρήθηκε ο χώρος και ξεκίνησε τις εργασίες και προμήθειες ώστε να διαμορφώσει τον χώρο. Οι εργασίες λογικά θα πρέπει να ξεκίνησαν πριν από τον Νοέμβριο του 2017 που κόπηκαν τα πρώτα εντάλματα πληρωμής.
Το Νοέμβριο του 2017 κόπηκαν τρία εντάλματα πληρωμής και τον Οκτώβριο και Δεκέμβριο του 2018 κόπηκαν άλλα τέσσερα εντάλματα πληρωμής.
Μέχρι τώρα τα ποσά που έχουν δαπανηθεί από την Κοινωφελή Επιχείρηση Ξηρομέρου, ώστε να γίνει ανακαίνιση του πρώην Κοινοτικού Καταστήματος Κανδήλας, για να χρησιμοποιηθεί ως Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ)  είναι:
  • 4.950 € για εργασίες συντήρησης του κτιρίου τον Νοέμβριο του 2017 (δείτε εδώ).
  • 4.950 € για εργασίες συντήρησης του κτιρίου τον Νοέμβριο του 2017 (δείτε εδώ).
  • 4.950 € για εργασίες συντήρησης του κτιρίου τον Νοέμβριο του 2017 (δείτε εδώ).
  • 992 € για προμήθεια υλικών και εργασίες συντήρησης τον Οκτώβριο του 2018 (δείτε εδώ).
  • 4.779,05 € για συντήρηση κτιρίου τον Δεκέμβριο του 2018 (δείτε εδώ).
  • 3.472 € για προμήθεια σε αλουμίνια τον Δεκέμβριο του 2018 (δείτε εδώ).
  • 496 € για προμήθεια μάρμαρα τον Δεκέμβριο του 2018 (δείτε εδώ).
Σύνολο: 24.589,05 €.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.