Διοργάνωση εκδρομής στη Μεγαλόχαρη Παναγία της Τήνου.


Διήμερο στην Μεγαλόχαρη Παναγία της Τήνου και στην Μονή Οσίας Πελαγίας, μόνο με 100 €, το Σαββατοκύριακο στις 13 και 14 Απριλίου.
Δηλώσεις συμμετοχής από: Παπαδάτο, Μαχαλά, Μπαμπίνη, Μαχαιρά, Σκουρτού, Χρυσοβίτσα, Βλυζιανά, Αστακό, Μύτικα, Κανδήλα, Αρχοντοχώρι, Λεσίνι, Κατοχή, Νεοχώρι και Αιτωλικό.
Στην τιμή περιλαμβάνεται η μεταφορά από και προς Ραφήνα, το ακτοπλοϊκό εισιτήριο και η διαμονή στο Ξενοδοχείο ‘‘ΟΑΣΙΣ’’ (δίπλα στην Εκκλησία), με πρωϊνό σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 10 Απριλίου.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλ.: 2646041823 - 2646041704.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.