Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Παρουσίαση του ψηφοδελτίου με τους άνδρες της Δ.Ε. Φυτειών.


Παρουσίαση του ψηφοδελτίου με τους άνδρες της Δ.Ε. Φυτειών, σεμνά και ταπεινά με ανθρώπους οι οποίοι έχουν βαθιά γνώση από τα θέματα της Αυτοδιοίκησης και των αγροτικών και κτηνοτροφικών θεμάτων, οι οποίοι διαθέτουν ξεχωριστό ήθος, με σεβασμό στην προσωπικότητα των πολιτικών τους αντιπάλων και προπαντός στις οικογένειες τους, οι οποίες είναι στο απυρόβλητο.!!!

Με αλφαβητική σειρά:
  • Γαλάνης Βασίλειος (Φυτείες)
  • Κατσιπάνος Αναστάσιος (Φυτείες)
  • Κολοβός Χρήστος (Φυτείες)
  • Μακρυπίδης Γιάννης (Φυτείες)
  • Σταμουλάκης Σωτήρης (Παπαδάτο)
Και σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουμε και τις υποψήφιες γυναίκες του συνδυασμού στην Δ.Ε. Φυτειών.1 σχόλιο:

  1. Σαν διαχείριση του Blog έχουμε επιλέξει συνειδητά να μην φιλοξενήσουμε καμία προσωπική επίθεση προς ΚΑΝΕΝΑΝ (αιρετό ή μη, υποψήφιο ή μη, απλό πολίτη), από ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.