Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε σε λίγους ανόητους, να δηλητηριάσουμε το άψογο προεκλογικό κλίμα.!!!!


Για μένα είχα πει η διαδικασία για τις Δημοτικές Εκλογές, θα είναι μια γιορτή τις Δημοκρατίας. Είχα δεσμευτεί, πως οι άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι δεν είναι προσωπικοί μου αντίπαλοι, αλλά ούτε πολιτικοί αντίπαλοι, παρά μόνο συνυποψήφιοι μου και δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει από πλευράς μου κανένας προσωπικός χαρακτηρισμός ή επιθετικός προσδιορισμός, ακόμη και στην περίπτωση που δεχθώ από κάποιο Υποψήφιο Δήμαρχο προσωπική επίθεση ή χαρακτηρισμό δε πρόκειται να απαντήσω.
Όπως και η άλλοι υποψήφιοι έχουν φιλοδοξία να εκλεγούν Δήμαρχοι και αυτό είναι απολύτως θεμιτό, έτσι και εγώ από την στιγμή που είπα πως θα είμαι υποψήφιος, ο στόχος μου είναι, με απόλυτα δημοκρατικό νόμιμο και ηθικό τρόπο να θέλω, να εκλεγώ Δήμαρχος Ξηρομέρου.
Για τον στόχο μου αυτό σκοπεύω να χρησιμοποιήσω αυστηρά και μόνο Δημοκρατικά μέσα, με σεβασμό στην προσωπικότητα των συνυποψήφιων μου και προπαντός στις οικογένειές τους. Είχα πει στον κύριο Τριανταφυλλάκη, όταν τον πήρα για να του ευχηθώ για την ονομαστική του εορτή, πως αλίμονο μας αν υπάρξει και η παραμικρή αντιπαλότητα μεταξύ μας, που είμαστε συνάδελφοι και φίλοι, γιατί τότε η κοινωνία δεν θα μας κατηγορήσει απλά ,αλλά θα μας οικτίρει .!!!!
Υπάρχουν και κάποιοι λίγοι ανόητοι που προσπαθούν με προσωπικές επιθέσεις και συκοφαντίες εναντίων μου να πολώσουν το κλίμα, φθάνοντας πριν από λίγες ημέρες να λένε την αισχρή συκοφαντία, πως εγώ δήθεν πήρα 40.000 ευρώ για να αποσυρθώ και να μην κατέβω στις εκλογές. Ματαιοπονούν όπως και μόνο αν ευχηθούν να πεθάνω και πιάσει η ευχή τους, τότε και μόνο τότε δεν θα είμαι υποψήφιος.
Θα είμαι υποψήφιος ακόμη και αν πρόκειται να έλθω τέταρτος.!!!
Αλλά για μένα αυτή η πιθανότητα είναι μηδενική και δεν κάνω πολιτική δεύτερου γύρου, αλλά πολιτική εκστρατεία πρώτου γύρου και στοχεύω να εκλεγώ Δήμαρχος από τον πρώτο γύρο και αυτό είναι απόλυτα θεμιτό και ηθικό δικαίωμά μου. Και αν αυτό δεν καταστεί δυνατόν, ο επόμενος στόχος μου είναι, να είμαι πρώτος στον πρώτο γύρο, πράγμα το οποίο θεωρώ βέβαιο και δεν ασχολούμαι με το ποιος θα είναι δεύτερος ή τρίτος ή να κάνω πολιτική δεύτερου γύρου με παζάρια.
Παζάρια εγώ πριν, αλλά και μετά τις εκλογές δεν πρόκειται να κάνω, αλλά και ούτε κριτική επάνω στο πρόγραμμα κανενός σκοπεύω να κάνω, παρά να καταθέσω το δικό μας πρόγραμμα με τις προτάσεις μας, που οι πιο πολλές είναι ήδη γνωστές.
Καλώ λοιπόν και τους άλλους συνυποψήφιους μου, να απομονώσουμε αυτά τα λίγα ζιζάνια, τα οποία προσπαθούν να χαλάσουν το πολύ καλό κλίμα, που υπάρχει μεταξύ μας και αν υπάρξει η όποια πολιτική αντιπαράθεση στην οποία δεν σκοπεύω να συμμετάσχω, αυτή να είναι αυστηρά πολιτική και ουδόλως προσωπική.
Με αυτή την προτροπή εύχομαι καλό αγώνα σε όλους.!!!!

Αστακός 26/3/2019

1 σχόλιο:

 1. Νομιζω ο τοπος μας εχει αναγκη αυτον τον πολιτικο πολιτισμο.
  Περασαν οι εποχες εξαγορας ψηφων ή σου βρηκα δουλεια
  και μια ζωη θα με ψηφιζεις.
  Τερμα λοιπον στη μιζερια στο ψεμα στις υποσχεσεις.
  Εντιμοτητα,Ηθος,Αξιοπρεπεια.
  Μονο ετσι θα παμε μπροστα.
  Καλη τυχη σε οσους εχουν τα παρα πανω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.