Γιώργος Δ. Ζαρέντης: Τοιουτοτρόπως εγένετο.

Φωτογραφία από ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS.
Σε μια κρατούσα τάξη πραγμάτων, εμφανίστηκε κάτι αλλιώτικο. Δεν το είχαν συναντήσει ξανά, μήτε το είχαν ακούσει με “τέτοιες” λέξεις. Δεν τους το δίδαξαν, στη πράξη, και ξαφνιάστηκαν. Είναι λογικό, δεν το γνώριζαν. Κάτι που δεν γνωρίζεις, κάτι που θεωρείς αδύνατον να υφίσταται, φαντάζει άλλοτε ως επικίνδυνο και άλλοτε ως αδιάφορο.
Επικίνδυνο για τις αλλαγές που μπορεί να επιφέρει σε μια συμβιβασμένη καθημερινότητα που έγινε συνήθεια - και αδιάφορο για την περίπτωση που δεν αποτελεί απειλή. 
Δεν παραβλέπεται, εννοείτε, η εκδοχή του, ενδιαφέρον, ας το ελέγξουμε και του μπράβο επιτέλους.
Αλλά, μιας και αποτελούν την ισχνή μειοψηφία καλό είναι να σταθούμε στο χρήζω ν θεραπεία, προσμετρώντας και αυτούς στην προσπάθεια, τονίζοντας ότι η προσπάθεια συνεχίζεται και θα συνεχίζεται όσο θα υπάρχει ρομαντισμός, αρχές και αξίες που δημιουργούν, ενώνουν, εμπνέουν και λειτουργούν με γνώμονα την Τάξη και το Δίκαιο.
Εκτιμώντας ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο υγιές απ το εκ του βάθους πηγάζων και αυθορμήτως εκφραζόμενο, θέλω να ευχαριστήσω εκ βάθους τους / τις που ανταποκρίθηκαν:
Σπύρο, Μαρία, Χρήστο, Γιαννούλα, Βασίλη, Βάσω, Γιώργο, Γιάννη, Παντελή, Γιώργο, Γιάννα, Χρηστίνα, Κώστα, Πάνο, Γεωργία, Αλέκο, Τάκη, Πόπη και να τους βεβαιώσω ότι, ο σπόρος που έπεσε και θα φυτρώσει και θα ευωδιάσει την περιοχή μας, σκεπάζοντας κάθε μορφής δυσοσμία.
Το “καλυτερότερο” θα ήταν να ανθίσει τώρα, τούτη την Άνοιξη παρά την πίεση του χρόνου και τις αναστολές 
Γρηγορείτε.!
Μπορεί να είμαστε λίγοι ακόμα, αλλά καλοί, ικανοί με ωραίες και εφικτές ιδέες για το σύνολο του Δήμου και των Δημοτών του. Δηλαδή με Όραμα και Γνώση .!

Με εκτίμηση και σεβασμό

Γιώργος Δ. Ζαρέντης
email: zarentisgeorge@gmail.com
messenger
Τηλ.: 6974130094

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.