Σε ποιες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας δίνεται παράταση έως τις 10 Ιουνίου για την κτηματογράφηση. Περιλαμβάνεται ο Δήμος Ξηρομέρου.



Νέα παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας ακινήτων θα ισχύσει σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας στις οποίες η προθεσμία έληγε αρχικώς την 10η Μαρτίου και με την πρώτη παράταση την 24η Απριλίου.
Από τους αρμοδίους της «Ελληνικό Κτηματολόγιο» ελήφθη απόφαση ώστε να ισχύσει παράταση, που αφορά τους κατοίκους εσωτερικού, έως την 10η Ιουνίου 2019 για τα ακίνητα που βρίσκονται εντός των ορίων των ακόλουθων περιοχών:

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ:

  • ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
  • ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ
  • ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
  • ΘΕΡΜΟΥ
  • ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
Από τον ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ οι προ-καποδιστριακοί ΟΤΑ:
ΑΓΑΛΙΑΝΟΥ, ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΓΙΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ, ΑΚΡΩΝ, ΑΜΠΕΛΙΩΝ, ΑΝΩ ΚΕΡΑΣΟΒΟΥ, ΓΑΒΑΛΟΥΣ, ΓΟΥΡΙΩΤΙΣΣΗΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΔΑΦΝΙΑ, ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ, ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΚΑΣΤΑΝΟΥΛΑΣ, ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ, ΚΑΤΩ ΚΕΡΑΣΟΒΟΥ, ΚΑΤΩ ΜΑΚΡΥΝΟΥΣ, ΚΑΨΟΡΑΧΗΣ (ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ), ΚΕΡΑΣΕΑΣ, ΚΛΕΙΣΟΡΡΕΥΜΑΤΩΝ, ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΥ, ΚΥΡΑ ΒΓΈΝΑΣ, ΚΥΨΕΛΗΣ, ΛΑΜΠΙΡΙΟΥ, ΛΕΠΕΝΟΥΣ, ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ, ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ, ΜΑΤΣΟΥΚΙΟΥ, ΜΕΣΑΡΙΣΤΗΣ, ΝΕΡΟΜΑΝΝΑΣ, ΟΧΘΙΩΝ, ΠΑΛΑΙΟΚΑΡΥΑΣ, ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΗΣ, ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ, ΠΕΝΤΑΚΟΡΦΟΥ, ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ (ΜΕΣΟΛΟΓΠΟΥ), ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ (ΤΡΙΧΩΝΙΔΟΣ), ΡΙΓΑΝΗΣ, ΣΑΡΓΙΑΔΑΣ, ΣΙΔΗΡΩΝ, ΣΙΤΟΜΕΝΩΝ, ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ, ΣΚΟΥΤΕΣΙΑΔΑΣ, ΣΠΑΡΤΙΑ, ΣΠΟΛΑΪΤΗΣ, ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΡΙΧΩΝΙΟΥ, ΧΟΥΝΗΣ, ΨΗΛΟΒΡΑΧΟΥ.

Από τον ΔΗΜΟ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ οι προ-καποδιστριακοί ΟΤΑ:
ΑΠΟΥ ΓΈΩΡΠΟΥ, ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ, ΑΝΩ ΚΟΥΔΟΥΝΙΟΥ, ΕΥΗΝ0ΧΩΡΙ0Υ, ΚΑΤΟΧΗΣ, ΛΕΣΙΝΙΟΥ (ΠΑΛΑΙΟΚΑΤΟΥΝΑΣ), ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ, ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ, ΡΕΤΣΙΝΩΝ, ΦΡΑΓΚΟΥΛΕΪΚΩΝ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.