Μια εξαιρετική υποψηφιότητα ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΙΤΣΙΝΕΛΗΣ από το Αρχοντοχώρι, στο ψηφοδέλτιο του ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ.



Ένας ακόμα δραστήριος, εργατικός και αποτελεσματικός υποψήφιος ενισχύει με την παρουσία του, την παράταξη «Ξηρόμερο - Δύναμη ελπίδας - Ανατροπή τώρα» με επικεφαλής το Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
Πρόκειται για τον Λευτέρη Πιτσινέλη από το Αρχοντοχώρι, έναν δυναμικό, γνήσιο και καθαρό άνθρωπο και ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία.Είναι γνωστός για την συνεχή προσφορά του στα κοινά και κατέρχεται για πρώτη φορά Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με στόχο να συνεισφέρει με τις ιδέες του στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών. 
Ο Λευτέρης είναι ιδιαίτερα αξιόλογος και με πολύ διάθεση για δουλειά για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα του Τόπου μας και αξίζει την ψήφο μας. 
Αναλυτικά η δήλωση του Λευτέρη Πιτσινέλη:

Ελευθέριος Γ. Πιτσινέλης
Τηλ: 6974301644
e-mail: lpitsinelis@gmail.com

Θα ήθελα να σας ενημερώσω προσωπικά για την υποψηφιότητά μου για τον Δήμο Ξηρομέρου με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη: Ξηρόμερο. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα.
Αγαπητοί συγχωριανοί και συμπατριώτες είναι τιμή μου και ταυτόχρονα ευθύνη να συμμετέχω και να εργαστώ για πρώτη φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Ξηρομέρου με την «Ελπίδα» του Ξηρομέρου, Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
Επιδίωξή μας, η βελτίωση των συνθηκών ζωής στον τόπο μας ώστε οι νέοι μας να μη φεύγουν! Πιστεύω πως αυτός ο τόπος μπορεί να πάει μπροστά μεΤΙΜΙΟΤΗΤΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
Ζητώ τη ψήφο σας για να αγωνιστώ μαζί σας και να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να λύσουμε προβλήματα της περιοχής μας και να ξεκινήσουμε μαζί μια νέα προσπάθεια για τον τόπο μας.

Σύντομο βιογραφικό.
Γεννήθηκα 08.10.1972 στο Αρχοντοχώρι όπου εκεί μεγάλωσα και ζω. Είμαι παντρεμένος με την Παρασκευή Λιάβα, μόνιμη εκπαιδευτικό (Νηπιαγωγός) με καταγωγή από το Αρχοντοχώρι και έχουμε 4 παιδιά ηλικίας 3 έως 9 ετών.
Είμαι απόφοιτος του Γεν. Λυκείου Μύτικα Αιτωλ/νίας καθώς και της τρίχρονης εκ/κής κατάρτισης στις σχολές μαθητείας Ο.Α.Ε.Δ. Αγρινίου με ειδικότητα Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων.
Υπηρέτησα στον στρατό ως καταδρομέας – αλεξιπτωτιστής στην 1η Μ.ΑΛ και απέκτησα κρίσιμη ειδικότητα και τιμητική διάκριση λόγω απόδοσης και ήθους. Επίσης είμαι οργανωμένος σε συλλόγους εφέδρων καταδρομέων.
Κατέχω άδεια αρχιτεχνίτη υδραυλικού και άδεια ηλεκτρολόγου εγκαταστάσεων και εξασκώ τα επαγγέλματα. Διατηρώ Σούπερ Μάρκετ στο Αρχοντοχώρι και παράλληλα ασχολούμαι με την εμπορία και επεξεργασία ζωοτροφών.
Κατέχω την Αγγλική και Σερβοκροατική γλώσσα.
Βρίσκω χρόνο να ασχοληθώ με αγαπημένες δραστηριότητες όπως την ορειβασία, κολύμπι, τρέξιμο και πολεμικές τέχνες (τώρα) Μουάι Τάι (Muaythai).

Με εκτίμηση 

Ελευθέριος Πιτσινέλης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Ξηρομέρου
με το συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.