ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ Ελπίδας και Ανατροπής: Συνδυασμός για την Τοπική Κοινότητα Αρχοντοχωρίου.


Με διάθεση προσφοράς και με την σκέψη μας στο καλό του χωριού μας, αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε θέτοντας υποψηφιότητα στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, συγκροτώντας τον συνδυασμό με την ονομασία «ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ Ελπίδας και Ανατροπής».
Σκοπός μας να βρουν λύση τα προβλήματα που ταλανίζουν το χωριό μας, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα και ποιότητα της ζωής μας. Επιλέξαμε να ζούμε εδώ και θα εξασκήσουμε το δικαίωμα μας να παλέψουμε για να βελτιώσουμε τις ζωές μας, με πρώτο σε ιεράρχηση θέμα που θα παλέψουμε να λυθεί, το χρονίζον θέμα της πλήρους και για όλες τις ημέρες και ώρες επάρκειας πόσιμου νερού, γιατί χωρίς νερό δεν υπάρχει ζωή.

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.

1. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΛΑΚΙΑΣ) ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
2. ΛΙΑΒΑ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
3. ΛΩΛΛΟΥ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
4. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
5. ΠΙΤΣΙΝΕΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (ΜΠΕΚΟΣ) ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ
6. ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Στις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα δύο ονόματα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.