Ανεπανάληπτη και μεγαλειώδης συγκέντρωση από τον γιατρό Γιάννη Τριανταφυλλάκη (βίντεο και φωτογραφίες).


Σε μία μεγαλειώδη και ανεπανάληπτη συγκέντρωση εξελίχτηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στον Αστακό, του συνδυασμού «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα», του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
Ήταν μία συγκέντρωση που θύμισε άλλες εποχές, όπου ο κόσμος πήγαινε σε αυτές και είχε παλμό, πάθος, προσμονή, επικοινωνούσε και ταυτιζόταν απόλυτα με τον ομιλητή.
Μπροστάρης σε όλη αυτή την μοναδική συγκέντρωση, τα νιάτα και η ομορφιά, η πολύ νεολαία που παραβρέθηκε. Αυτή είναι που έδωσε τον εκρηκτικό τόνο και τον παλμό, δείχνοντας ότι στηρίζει το πρόσωπο - τον άνθρωπο Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ένα ακέραιο χαρακτήρα, γιατρό - επιστήμονα, με Παιδεία και μόρφωση, προσιτό και φιλικό σε κάθε άνθρωπο που τον πλησιάζει για να του μιλήσει, ο οποίος είναι το αύριο και το μέλλον του Δήμου Ξηρομέρου, έναν άνθρωπο που έχει κώδικα επικοινωνίας με τους νέους ανθρώπους.
Η μεγαλειώδης αυτή συγκέντρωση έδειξε ότι ο τόπος διψάει για αλλαγή και φρέσκο αίμα στα ηνία του Δήμου, χρειάζεται Δήμαρχο νέο, με φρέσκες και μοντέρνες ιδέες, εξωστρεφή, διαλλακτικό, με ένσημα και βιογραφικό εργασίας και όχι επαγγελματία της πολιτικής, που θα δουλέψει για τα συμφέροντα όλων των δημοτών και όχι μίας παρέας. Ένα Δήμαρχο που θα φέρει φως και οξυγόνο καταρχήν στο Δημαρχείο αλλά και σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου.


Βίντεο από Βασίλης Πολύζος.

-----------------------------------------

Φωτογραφίες: κα Τζένη Παπαδημητρίου.


----------------------------------------

Φωτογραφίες: κ. Χρήστος Μπόνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.