Νικόλαος Ζώγας απο την Παλαιομάνινα, Υποψήφιος με τον συνδυασμό του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟΥ.


Αγαπητοί Συνδημότισσες και Συνδημότες του Ξηρομέρου, με αίσθημα ευθύνης, σεβασμού και φερεγγυότητας σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου με τον συνδυασμό «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου» του υποψηφίου Δημάρχου και γιατρού, Παναγιώτη Στάικου, ο οποίος εγγυάται όραμα, γνώση, δυναμισμό και συλλογικότητα.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Παλαιομάνινα, δημιούργησα οικογένεια με την Αλεξάνδρα Ζαβιτσάνου, με την οποία αποκτήσαμε χάριτι Θεού τρία παιδιά. Εργάζομαι στην εταιρεία Dim oil η οποία εδρεύει στο Πλατυγίαλι. Ασχολήθηκα για πρώτη φορά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση το 2011, όπου και εκλέχτηκα πρώτος στις προτιμήσεις των συγχωριανών μου στο αξίωμα του Προέδρου Τ. Κ. Παλαιομάνινας, τους οποίους ευγνωμονώ από τα βάθη της καρδιάς μου.
Σε αυτόν τον αγώνα δηλώνω και πάλι παρών και ζήτω να με εμπιστευτείτε για μια ακόμη φορά και να με στηρίξετε με την ψήφο σας. Από την πλευρά μου σας διαβεβαιώνω πως θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και της δύναμης που θα μου δώσετε και σας διαβεβαιώνω ότι θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις για να υλοποιήσουμε όλοι μαζί τους ευγενικούς στόχους του Προγράμματος του Συνδυασμού «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου».
Εμπιστευτείτε τον συνδυασμό μας και τα καθαρά χέρια του υποψηφίου Δημάρχου και γιατρού Παναγιώτη Στάικου και δώστε μας την δύναμη για να διοικήσουμε με διαφάνεια, σεμνότητα και ταπεινότητα!

Με εκτίμηση

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου
με τον συνδυασμό Αναζωογόνηση Ξηρομέρου
του Παναγιώτη Στάικου
Νικόλαος Ζώγας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.