270 κλασικά αυτοκίνητα αντίκες θα έρθουν για 2 τριήμερα στον Μύτικα.


Στάση στο Μύτικα θα κάνουν για δύο τριήμερα 270 αυτοκίνητα αντίκες, προερχόμενες από το Βέλγιο μέσω της εταιρείας που διοργανώνει το ταξίδι αυτό στην Ελλάδα και ονομάζεται Touramical.
Στάση λοιπόν στον Μύτικα στις 10, 11, 12, 16, 17, 18 Μαΐου, με τον μώλο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, να γεμίζει με πανέμορφα αμάξια αντίκες (50 περίπου κάθε μέρα).
Οι άνθρωποι της Touramical, γραφείο παγκοσμίου τουρισμού, επέλεξαν τον Μύτικα για στάση και φαγητό στην ψαροταβέρνα ΜΟΥΡΑΓΙΟ.
Στην αναζήτηση τους για στάση, ενθουσιάστηκαν με το πανέμορφο γραφικό χωριό μας, με θέα το απέραντο γαλάζιο και το καταπράσινο νησί Κάλαμος και θέλησαν να το γνωρίσουν σε 550 νέους επισκέπτες, με διάθεση να διοργανώσουν και μελλοντικά ανάλογες δράσεις.
Σίγουρα αυτό αποτελεί μεγάλη ευκαιρία και προβολή για τον Μύτικα και ως τακτικά μέλη του Λιμενικού Ταμείου, ως είχαμε καθήκον ενημερώσαμε από την περασμένη Κυριακή τον Αντιδήμαρχο και Αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Θόδωρο Λιβάνη, να στείλει κάποια από τα οκτάμηνα των γενικών καθηκόντων, ώστε να γίνουν κάποιες στοιχειώδης εργασίες καθαριότητας στους χώρους. Η απάντηση που πήραμε είναι ότι θα το δει και θα συνεννοηθεί με την Πρόεδρο.
Επίσης ακόμα αναμένουμε την υλοποίηση της υπόσχεσης του Δημάρχου για παραχώρηση των οκταμήνων γενικών καθηκόντων στους Προέδρους, το οποίο αποδείχτηκε μεγαλοπρεπές ψέμα. Εμείς στον Μύτικα δεν έχουμε δει τίποτα. Στις Φυτείες μαθαίνουμε ότι γίνεται καλή δουλειά και για το τι γίνεται αλλού δεν γνωρίζουμε.

* Ευχαριστούμε πολύ την κα Σοφία Παβέλη για την ενημέρωση.

1 σχόλιο:

  1. ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΣΤΕ ΤΟ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.