Μετακινήσεις ετεροδημοτών από τον συνδυασμό του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη.


Ο συνδυασμός μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή τώρα», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη, πρόκειται να δρομολογήσει τουριστικά λεωφορεία από την Αθήνα για τους ετεροδημότες που θέλουν να μετακινηθούν στα χωριά μας και να ψηφίσουν για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.
Η αναχώρηση των λεωφορείων θα γίνει από την Πλατεία Καραϊσκάκη την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 05:00 μ.μ. (17:00) με προορισμό, Αστακό, Φυτείες, Κανδήλα για τις τρεις δημοτικές ενότητες αντίστοιχα αλλά και για Παλαιομάνινα, καθώς και τα υπόλοιπα χωριά μας.
Επίσης γι αυτούς που δουλεύουν, θα υπάρχει λεωφορείο με αναχώρηση από την Πλατεία Καραϊσκάκη το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 04:00 μ.μ. (16:00). 
 Η επιστροφή θα γίνει Κυριακή στις 05:00 μ.μ. (17:00).
Επίσης θα υπάρχει και λεωφορείο με επιστροφή την Δευτέρα 03:00 μ.μ. (15:00), με αναχώρηση από Αστακό.
Κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας στο τηλέφωνο 6977429865 στον Παναγιώτη Ηλ. Χολή και στο 6945643852 στο εκλογικό κέντρο, ώστε να υπάρξει έγκαιρα ο σωστός προγραμματισμός και να εξυπηρετηθούν όλοι οι ετεροδημότες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.