Πρόσκληση για κεντρική ομιλία του Παναγιώτη Στάικου στον Αστακό.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Σας προσκαλούμε για αύριο Παρασκευή 24/5/2019 και ώρα 9:45 ακριβώς, όπως ορίζει η απαραίτητη από τον νόμο άδεια – έγκριση του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού, όπου θα αρχίσει την Κεντρική Προεκλογική του ομιλία ο Επικεφαλής της Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ και αυριανός Δήμαρχος Ξηρομέρου, για να έρθει πάλι η Αναζωογόνηση στο Ξηρόμερο και να φύγουμε από την στασιμότητα προς τα εμπρός με ανάπτυξη και βελτίωση της Ποιότητας ζωής των Κατοίκων του Δήμου μας.
Εμπρός λοιπόν για την μεγάλη ΝΙΚΗ στα στιβαρά, καθαρά και έμπειρα χέρια του οραματιστή ΔΗΜΑΡΧΟΥ των ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ του δικού σας Ανθρώπου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟΥ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.