Ο Ναυπηγός Φίλιππος Σαμαλέκος υποψήφιος στο πλευρό του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη.


Αγαπητοί φίλοι.
Θα χρειασθεί σκληρή δουλειά, οργάνωση και αποτελεσματικότητα για να ανατραπεί η κατάσταση στον Δήμο Ξηρομέρου και να μπει αυτός ο ευλογημένος τόπος σε πορεία ευημερίας. Η μεγάλη στήριξή και αγάπη του κόσμου, ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης και οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι θα εγγυηθούν την επιτυχία...

Λίγα λόγια για μένα.
Μεγάλωσα στην Παλαιομάνινα και από μικρός εργαζόμουν στη γεωργική/κτηνοτροφική εκμετάλλευση της οικογενείας μου, ίσως το καλύτερο σχολείο της ζωής μου. Αποφοίτησα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ως Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός και εργάστηκα ως ερευνητής μηχανικός στο πανεπιστήμιο Strathclyde του Ηνωμένου Βασιλείου και στο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών.
Συνέχισα ως Επιθεωρητής Εμπορικών Πλοίων στον Ελληνικό Νηογνώμονα και τη περίοδο 2007-2008, ως διευθυντής λειτουργίας του λιμένα Πλατυγιαλίου της ΝΑΒΙΠΕ συνέβαλα τα μέγιστα στην εκρηκτική ανάπτυξή του. 
Δραστηριοποιούμαι σαν ελεύθερος επαγγελματίας στους παρακάτω τομείς.
Ναυπηγικές μελέτες, πραγματογνωμοσύνες, επιβλέψεις και επιθεωρήσεις πλοίων στην Ελλάδα και εξωτερικό.
Εφαρμογή του Διεθνούς Κώδικα Ασφαλούς Διαχείρισης σε ναυτιλιακές επιχειρήσεις και πλοία.
Διοίκηση, ανάπτυξη και διαχείριση λιμένων και μαρίνων. 
Λατρεύω τη φύση , το περπάτημα και το διάβασμα. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.






1 σχόλιο:

  1. ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ24 Μαΐου 2019 στις 10:45 π.μ.

    Φιλιππε μας κανεις μεγαλη τιμη που εκτιθεσαι εκλογικα για να βοηθησεις το πολυπαθο ΞΗΡΟΜΕΡΟ .Οι γνωσεις και η εμπειρια σου , οχι μονο στον στενο επαγγελματικο τομεα αλλα και στη διοικηση , αποτελουν εγγυηση για την επιτυχη σου ενασχοληση με οποια ευθυνη σου ανατεθει μετεκλογικα , μαζι βεβαια με την ορμη και διαθεση για προσφορα που σε διακατεχει.Καλη σου επιτυχια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.