Το αδιαχώρητο στην ομιλία του Γιάννη Τριανταφυλλάκη στους ετεροδημότες. Οι ετεροδημότες έδειξαν καθαρά ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής των επερχόμενων δημοτικών εκλογών στο Ξηρόμερο (videos & φωτογραφίες).


Σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη στην Αθήνα, σήμερα Κυριακή στις 11:00 π.μ. στο Ξενοδοχείο Caravel, οι ετεροδημότες έδειξαν καθαρά ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής των επερχόμενων δημοτικών εκλογών στο Ξηρόμερο. 
Το μήνυμα ήταν σαφές, καθαρό και ο καθένας μπορούσε να το καταλάβει. Νίκη μεγάλη από την πρώτη Κυριακή!!!!!
Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης, με την θέληση και τη δύναμη που του δίνουν όλοι οι πολίτες του Ξηρομέρου, θα είναι ο μεγάλος νικητής των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να νοικοκυρέψει καταρχήν τον Δήμο και κατόπιν να τον οδηγήσει σε δρόμους, ανάπτυξης, με όραμα και με σχέδιο, όντας Δήμαρχος για όλους τους πολίτες, χωρίς αλαζονεία, χωρίς έπαρση, προσιτός, με συλλογικότητα και δημόσια λογοδοσία.
Η μεγάλη αίθουσα των 750 μετρημένων καθισμάτων του Ξενοδοχείου Caravel γέμισε ασφυκτικά, με όλους τους μεγάλους διαδρόμους της αίθουσας, δεξιά, αριστερά και πίσω, μπλοκαρισμένους από τους όρθιους πολίτες, που δεν έβρισκαν κάθισμα για να καθίσουν και είχαν κλείσει ως και τις εισόδους της αίθουσας. Σίγουρα πάνω από 1000 άτομα ήταν παρόντα.
Οι μικρές προσφωνήσεις - χαιρετισμοί των εκλεκτών προσκεκλημένων και η ομιλία του Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ξεσήκωσε και μετάδωσε στον κόσμο την Δύναμη Ελπίδας, ότι θα υπάρξει πολιτική αλλαγή και αλλαγή σελίδας στον Δήμο Ξηρομέρου, γιατί εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα αυτό είναι επιβεβλημένο.
Θα ακολουθήσει από τον συνδυασμό μας σύντομα, πιο αναλυτικό δελτίο τύπου, με περισσότερο οπτικοακουστικό υλικό και περισσότερες λεπτομέρειες.

Το Γραφείο Τύπου

ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα. 

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.