Στάμος Τζογάνης: Πλήρης αδιαφορία της δημοτικής αρχής.

Φωτογραφία από ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS.
Με χειρόγραφη του επιστολή, με ημερομηνία 25 Ιουνίου 2019, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Σκουρτούς κ. Στάμος Τζογάνης, καταγγέλλει την δημοτική αρχή για πλήρη αδιαφορία σε θέματα που άπτονται της καθημερινότητας των κατοίκων του χωριού, και καλεί την δημοτική αρχή να εμεργήσει και να πράξει το καθήκον της
Ακολουθεί η χειρόγραφη επιστολή:

2 σχόλια:

  1. Να πάει να σφραγίσει της παράνομες παροχές μερικές προς το νεκροταφείο και μερικές προς τον Άγιο Γεώργιο παρακαλώ να διμοσιευθει ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΠΑΡΟΧΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ. ΑΠΛΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ , ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ???? ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΤΕ ΛΟΙΠΟΝ????? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ.

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.