Ατύχημα αυτή την στιγμή στην διασταύρωση του Μύτικα.


Ατύχημα αυτή την στιγμή στην διασταύρωση του Μύτικα με δίκυκλες μηχανές. Ειδοποιήθηκε το Κ.Υ. Μύτικα που εφημερεύει και οι τραυματίες σπεύδουν εκεί για τις πρώτες βοήθειες και μαθαίνουμε ότι όλοι είναι καλά.
Παρόν και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο οποίος πριν ένα λεπτό μόλις είχε περάσει από το σημείο, μετά την επίσκεψη του στο εκλογικό τμήμα του Μύτικα, ειδοποιήθηκε και επέστρεψε πίσω να βοηθήσει και αυτός την κατάσταση ως γιατρός.
Τέλος καλό, όλα καλά.... όλοι είναι καλά στην υγεία τους και το Κ.Υ. Μύτικα δίνει αυτή την στιγμή πρώτες βοήθειες και φροντίδα στους ανθρώπους, όπως κάνει πάντα σε κάθε επείγον περιστατικό.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.