Καραΐσκάκη Ξηρομέρου: Οι κτηνοτρόφοι κάνουν ότι θέλουν στις τρεχούμενες πήγες νερού στο παλιό χωριό (φωτογραφίες).


Πηγή: https://dragamesto.blogspot.com

Οι κτηνοτρόφοι όπως βλέπετε στις εικόνες, έχουν βάλει παράνομα λάστιχα σε τρεχούμενες πήγες νερού στο παλιό χωριό Δραγαμέστο. Πριν βάλουν το χέρι τους το νερό ήταν τα καλύτερα νερά στην περιοχή.
Η κατάσταση αυτή είναι πάνω από 10 χρόνια,η Δημοτική Αρχή τόσα χρόνια σφυράει ανέμελα, που το χωριό μας αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα στο πόσιμο νερό, που μπορούσε να είχε λυθεί με άμεσα μέτρα.
Γιατί δεν έχει μπει ούτε ένα πρόστιμο; Ρωτάμε γιατί;0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.