Παναγιώτης Στάικος: Για το εξωτερικό βάψιμο του Δημαρχείου στον Αστακό και προειδοποίηση για casus belli προς την νέα δημοτική αρχή, πριν ακόμη αναλάβει καθήκοντα.


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Σχετικά με την επέκταση για 4 μήνες στις συμβάσεις των εργαζομένων Κοινωφελούς Εργασίας και την εμφανή προσφορά τους στην Κοινωνία. Είναι αλήθεια πως κάποια άτομα από αυτή την κατηγορία εργαζομένων το προηγούμενο διάστημα εργάσθηκαν με ευσυνειδησία, αλλά και τώρα που επανήλθαν και το έργο που πραγματοποιούσαν ήταν ορατό και αξιέπαινο. Δυστυχώς όμως όχι όλοι, όπως συνήθως συμβαίνει με εργαζόμενους σε θέσεις του Δημοσίου και των Δήμων.
Αυτή η 4μηνη παράταση της σύμβασης είναι πολύ σημαντική και για την νέα Δημοτική Αρχή, η οποία θα τους έχει στην διάθεσή της για χρονικό διάστημα τριών μηνών περίπου.





Έτσι για παράδειγμα αφού στην κατηγορία αυτή υπάρχει και ένας επαγγελματίας ελαιοχρωματιστής, θα μπορούσε η νέα Δημοτική Αρχή να είναι έτοιμη από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της,  να κάνει την προμήθεια των υλικών και εμείς ασφαλώς θα το ψηφίσουμε (αυτό σημαίνει συναίνεση για το καλό του τόπου μας) και να αναθέσει στον ελαιοχρωματιστή, μαζί με τρεις βοηθούς του να αναλάβουν το εξωτερικό βάψιμο των τοίχων με το μπορντό χρώμα (με λευκό χρώμα το οποίο εάν δεν ολοκληρωθεί μπορεί το υπόλοιπο να συνεχιστεί σε δεύτερο χρόνο και να μην υπάρχει καμία διαφορά), που εάν βάφουν μόνο 10 τετραγωνικά μέτρα την ημέρα, ασφαλώς θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την ημέρα αποχώρησής τους και έτσι και θα ευπρεπιστεί το κτίριο του Δημαρχείου και ο Δήμος θα εξοικονομήσει μερικές χιλιάδες ευρώ, για να τα χρησιμοποιήσει για άλλες ανάγκες.!!!
Αναμένουμε.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Αστακός 25/7/2019

Παναγιώτης Στάικος

Υ.Γ.: Και επειδή εκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι της νέας Δημοτικής Αρχής λένε, ότι υπάρχει άρνηση υποψήφιων Αντιδημάρχων να αναλάβουν τα καθήκοντα της ύδρευσης και υπάρχει η σκέψη για εξαγορά Δημοτικού Συμβούλου της μειοψηφίας, για να έχουν την απόλυτη πλειοψηφία, θα πρέπει να αντιληφθούν καλά, ότι είτε έναν ή δέκα πάρουν αυτό αποτελεί casus belli και τότε η συναίνεση με την οποία έχουμε δεσμευτεί, να δείξουμε με την ψήφιση του Προϋπολογισμού, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και κάθε τι καλού για τον τόπο, πάει περίπατο, αφού η φιλοσοφία αυτού του νόμου, ήταν η επίτευξη ευρύτερων συναινέσεων και όχι εξαγορών και αρχίζει αμέσως σκληρό rock και τότε κάποιοι θα κρύβονται, αφού δεν θα μπορεί να περάσει μαύρο κάτω από το τραπέζι όχι απλά ούτε ένα ευρώ, αλλά ούτε ένα κουνούπι.
Και εάν γίνει επίκληση δύσκολων συγκυριών, ασφαλώς δεν χρειάζεται ούτε ένας ειδικός σύμβουλος ή γραμματέας, για να εξοφληθούν προεκλογικά γραμμάτια.
Εμείς δεν σκοπεύουμε να κάνουμε μικροπρεπή και μικρόψυχη Αντιπολίτευση, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι, να ανεχθούμε και τον ευτελισμό των θεσμών, όπως έγινε και αυτή την φορά προεκλογικά.
Και επειδή πριν αρχίσει επίσημα η νέα θητεία, άρχισαν τα όργανα για τα καλά με πολλά ευτράπελα, ας αφιερώσουμε το τραγουδάκι: άρχισαν τα όργανα σήκω απ' την θέση σου.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.