Ο Μυτικιώτης Νίκος Παπαναστάσης στην ελληνική Βουλή. Συγχαρητήρια Νίκο.


Με την ενσωμάτωση στην Επικράτεια στο 99,85% και στον νομό Αιτωλοακαρνανίας στο 99,83%, αυτή την στιγμή το Υπουργείο Εσωτερικών, δίνει το ΚΚΕ να εκλέγει Βουλευτή στην Αιτ/νία τον Μυτικιώτη Νίκο Παπαναστάση. Δεν νομίζουμε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι.
Ο κ. Νίκος Παπαναστάσης είναι προβεβλημένο στέλεχος του ΚΚΕ τα τελευταία χρόνια, με πλούσια αρθρογραφία και παρεμβάσεις, τόσο στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, αλλά και στα Πανελλαδικά και Τοπικά τηλεοπτικά κανάλια.
Οι παρεμβάσεις του αφορούν σε ειδικά θέματα που άπτονται στον στρατιωτικό τομέα, όσο και σε θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
Έκανε καριέρα στον Ελληνικό Στρατό ως αξιωματικός και αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Αντισυνταγματάρχη.
Είναι μέλος της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων-Σωμάτων Ασφαλείας της ΚΕ του ΚΚΕ.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Νίκο και του ευχόμαστε καλή, γόνιμη και παραγωγική θητεία στο ελληνικό Κοινοβούλιο, προς όφελος των πολιτών.

5 σχόλια:

  1. AN KAI DEN TON GNORIZO TO KYRIO PAPANASTASI, TOU EUXOME TA THERMA MOU SYNXARYTHRIA GIA THN EKLOGH TOU STH VOULI, TOU EUXOMAI KALH THEITIA STH BOULI GIA TO KALO TOU TOPOU MAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια γειτονα.Άνθρωποι σαν εσένα θα βοηθήσουν την χαμηλή και μεσαία τάξη.καλη δύναμη από καρδιάς.Οικογένεια Θοδωρή Γκουρα Λιβιτσανη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια και σε όσους σε ψήφισαν και ειδικά εκτός ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια κύριε παπαναστάση.. Παρόλο που ανήκει η οικογένειά μου στο χώρο της δεξιάς προτιμήσαμε να σε στηρίξουμε . Θέλω να πιστεύω ,και εκτιμώ ότι δεν θα βάλετε σε προτεραιότητα τις κομματικές αντιπαραθέσεις!!! Αλλά τις ανάγκες αυτού του τόπου που γνωρίζεται ότι έχουν χτυπήσει κόκκινο.. Σου εύχομαι καλή επιτυχία. ΑΣΤΑΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητε φιλε 11:30.
    Ποτε μεχρι σημερα οι Βουλευτες του ΚΚΕ ΔΕΝ εδωσαν
    προτεραιοτητα σε κομματικες αντιπαραθεσεις.
    Παντα οι θεσεις τους,οι προτασεις τους,ηταν υπερ του Λαου,
    των εργαζομενων,των συνταξιουχων,των Νεων,τα παντα για
    την Ελλαδα και τους Ελληνες.
    Αν εκαναν ποτε λαθος; Ναι.
    Οχι θανασιμα για το λαο που εκαναν ολοι οι αλλοι.
    Δεν πουλησαν την Ελλαδα και τους Ελληνες,
    Θα μου πεις,το εκανε αυτο καποιος;
    ΝΑΙ,αυτοι που μας κυβερνουσαν με τη δικη μας ανοχη
    μεχρι σημερα.Αυτοι που μας εφεραν Μνημονια και Θανατο.
    Δεν συνεχιζω,ειναι μια στεναχωρια για ολους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.