Νίκος Θ. Νταής: Μία οφειλόμενη διευκρίνηση για αποκατάσταση της αλήθειας.


κ. Νώντα Νικάκη.
Αγαπητέ Νώντα.
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια που γράφεις για το πρόσωπο μου, τα οποία εν τούτοις τα θεωρώ υπερβολικά.
Αγαπητέ Νώντα, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΓΩ την έμπνευση διοργάνωσης της ιστορικής αυτής εκδήλωσης, αλλά ο κ. Νικόλαος Κορδόσης της "ΔΙΕΞΟΔΟΥ " και ο "ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ". Εγώ απλά συμπαραστάθηκα από ιστορικό χρέος προς το Μεσολόγγι και τον Κάλαμο και απλά εισηγήθηκα στον κύριο Καϋμενάκη την οικονομική στήριξη προς τους διοργανωτές.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Φιλικά

Νίκος Θ. Νταής

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.