Τα ενοικιαζόμενα σκάφη στον Μύτικα Αιτ/νίας «Ionian Paradise Boat».


Στο «Ionian Paradise Boat» στον Μύτικα Αιτ/νίας, νοικιάζοντας τα 30άρια σκάφη μας, δίνετε ιδιαίτερα χρώματα στις καλοκαιρινές διακοπές σας.
Επιλέγετε μόνοι σας τη θαλάσσια διαδρομή που επιθυμείτε.
Προγραμματίζετε την εκδρομή σας σε παραλίες κόλπους και νησιά σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Ξεκουράζεστε και απολαμβάνετε όσο χρόνο θέλετε σε κάθε σημείο της επίσκεψης σας.
Η ενοικίαση γίνεται κάθε μέρα σε πολύ ικανοποιητικές τιμές.


Τέλος μπορείτε με σημείο αναφοράς στο Thesmos Village, να νοικιάσετε θαλάσσια ποδήλατα, κανό kayak και το παιχνίδι της θάλασσα παίρνει άλλη μορφή....

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.