Ευχαριστίες από τον Σύλλογο Γυναικών Αστακού.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, ευχαριστεί θερμά τους: Νικόλαο Καραγιάννη, Κατερίνα Καββαδία, Χριστίνα Καπάντζου, Ανθή Καλλίνικου και Ελευθερία Γεραφέντη για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων, με την έκθεση ζωγραφικής και δημιουργιών που παρουσίασαν στο Στέκι του συλλόγου μας.
Τις κυρίες Βαγιούλα Τζαχρήστα, Ελένη Γαλάνη, Λαμπρινή Τζαχρήστα και Χριστίνα Κουτσομπίνα για την συμμετοχή τους με την έκθεση Αγιογραφίας.
Καθώς και τον Τάκη Μπαμπούρη για την έκθεση φωτογραφίας με αφιέρωμα στον Αντώνη Πόλκα. 
Επίσης ευχαριστούμε όλους όσους μας επισκέφτηκαν στο στέκι μας και τίμησαν με την παρουσία τους τους εκθέτες μας και τον Σύλλογό μας.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.