Μεγάλη συμμετοχή στον αγώνα δρόμου Βάρνακας - Μύτικας.


Πηγή: http://xiromeronews.blogspot.com
Φωτορεπορτάζ: Βάσω Παππά.

Με πολλές συμμετοχές αθλητών, μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019, για δεύτερη φορά ο αγώνας δρόμου 5.000 μ. Βάρνακας - Μύτικας.
Διοργανωτές ήταν η Τ.Κ. Μύτικα, με την Τ.Κ. Βάρνακα, τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Βάρνακα και την υποστήριξη του ΝΠΔΔ Δήμου Ξηρομέρου.
Στον αγώνα παρευρέθη και ο νέος Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης και η φετινή διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Οι αθλητές έτρεξαν μέσα σε ένα πανέμορφο τοπίο, ίσως από τις ωραιότερες διαδρομές αγώνων και κέρδισαν το χειροκρότημα πολλών παρευρισκομένων.

Οι νικητές: 
Γυναίκες: 1η Μπίσκα Ελένη, 2η Ζαρκαδουλα Ευτυχία, 3η Νικολάου Χριστίνα και η οποία αξίζει να αναφερθεί ότι χάρισε το μετάλλιο της στην 4η την μικρούλα Σκαρογιάννη Ελένη.
Άνδρες: 1ος Μακρής Ανδρέας, 2ος Μπουλούκης Κωνσταντίνος, 3ος Πολύζος Χρήστος.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.