Η μηχανή του χρόνου: Τα καλοκαιρινά τουρνουά μπάσκετ στον Μύτικα.


Μία φωτογραφία όχι πολύ παλιά σας παρουσιάζουμε σήμερα. Είναι αρχές της δεκαετίας του '90 και αφορά τα καλοκαιρινά τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνονταν στον Μύτικα, με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία.
Όλοι θυμόμαστε ότι δεκαετία του '80 και του '90, απογευματινές ώρες, το γηπεδάκι μπάσκετ στην «Λίμνη» γέμιζε και οι αγώνες μπάσκετ ήταν συναρπαστικοί, ενίοτε επεισοδιακοί, με πολλούς θεατές να τους παρακολουθούν. Τις ομάδες πλαισίωναν πάρα πολλοί επισκέπτες του Μύτικα, Έλληνες και ξένοι και ο ανταγωνισμός ήταν φοβερός.
Ευχαριστούμε πολύ τον Κώστα Βουλιέρη για την παραχώρηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.