Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων: Άλλη μια δέσμευση που γίνεται πραγματικότητα από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου.

Αστακός, 26/8/2019
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, Ν.Π.Ι.Δ.
Πληρ: Γεωργούλας Κων/νος
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας
T.K. 300 06
Τηλ.: 2646 041482
Fax: 2646041482 
e-mail: koinofelisxiromerou@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων: Άλλη μια δέσμευση που γίνεται πραγματικότητα από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου.

Ολοκληρώνοντας την θητεία μας είναι χαρά μας, που άλλη μια δέσμευσή μας γίνεται πραγματικότητα. Έγιναν όλες οι εργασίες και παραδίδεται το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Τ.Κ. Κανδήλας.
Το 2016 αποφασίσαμε την δημιουργία ενός Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Τ.Κ. Κανδήλας. Η ιδέα να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο Κέντρο προέκυψε από την ευαισθητοποίησή μας για τα άτομα της τρίτης ηλικίας και άτομα που το είχαν πραγματικά ανάγκη, μιας και το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι Αλυζίας είχε χαθεί οριστικά. Με γνώμονα το κοινό καλό και τις ανάγκες των πολιτών το εντάξαμε στο πρόγραμμά μας και βάλαμε στόχο την δημιουργία του. Πήραμε ένα πολύ παλιό κτίριο, το συντηρήσαμε, κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε βάθος τριετίας και φτάσαμε στο σημερινό αποτέλεσμα.
Το κτίριο πλέον είναι έτοιμο για χρήση καθώς και για οποιαδήποτε ενέργεια χρειαστεί ώστε να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ με σκοπό την καλύτερη δυνατή λειτουργία του. Ο χώρος πλέον μπορεί να προσφέρει ασφαλή και άνετη φιλοξενία στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό και την πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού μπορεί να παρέχει υπηρεσίες νοσηλευτικής φροντίδας, ατομικής υγιεινής, δημιουργική απασχόληση, σίτιση, ανάπτυξη δεξιοτήτων, εκδηλώσεις κλπ. σε άτομα τρίτης ηλικίας.
Ευχόμαστε το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων να αποκτήσει σύντομα ζωή και η νέα διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης να φανεί αντάξιος συνεχιστής μας και να πράξει τα δέοντα για το καλό των πολιτών. 

Για την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου

Αύγουστος 2019

Ο Πρόεδρος
Γεωργούλας Κων/νος

Παρατίθενται πιο κάτω φωτογραφίες εντός και εκτός του κτιρίου:
1 σχόλιο:

  1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ26 Αυγούστου 2019 στις 8:42 μ.μ.

    Ειναι εμφανης η προχειροτητα των εργασιων , που προφανως εγιναν αρον-αρον για να δικαιολογηθουν καποιες πιστωσεις και να εισπραχθουν (;) πριν την ελευση της νεας αρχης. Το προβλημα ομως ειναι οτι, αν δεν εγινε μονωση της πολυ παλιας πλακας του κτιριου (οπως μαλλον συμβαινει ) , σε συντομο διαστημα το εσωτερικο του κτιριου θα καταστει μη χρηστικο απο τη μουχλα που θα παρατηρηθει σιγουρα . Ας το δει αμεσα η νεα διοικηση και ας το θεραπευσει , σε συνδυασμο με πιθανη εσωτερικη μονωση των περιμετρικων λιθοδομων που θα βελτιωσουν κατα πολυ της συνθηκες διαβιωσης στο εσωτερικο του κτιριου (θερμανση -ψυξη ) , οταν μαλιστα απευθυνεται σε ηλικιωμενους συνανθρωπους μας.

    26 Αυγούστου 2019 - 1:22 μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.