Με απλήρωτο και κομμένο το internet το ΚΕΠ Αστακού.


Όπως μαθαίνουμε από ανθρώπους που εμπιστευόμαστε για την εγκυρότητα τους, εδώ και 2-3 ημέρες, στο ΚΕΠ του Δήμου Ξηρομέρου στον Αστακό δεν λειτουργούσε το internet, με αποτέλεσμα οι πολίτες να φεύγουν άπραγοι μιας και δεν γινόταν να εξυπηρετηθούν και φυσικά να ταλαιπωρούνται αφάνταστα.
Καλέσανε λοιπόν τεχνικό να δει τι συμβαίνει, να εντοπίσει την βλάβη και να λύσει το πρόβλημα. Εκεί προς μεγάλη τους έκπληξη ακούσανε τον τεχνικό να τους αναφέρει, ότι κανένα τεχνικό πρόβλημα δεν υφίσταται και ότι απλά ο λογαριασμός της τηλεφωνικής γραμμής είναι απλήρωτος!!!
Έργα και ημέρες τοπικής διοικήσεως....
'Όπως πληροφορούμαστε η κατάσταση στον Δήμο Ξηρομέρου είναι τραγική, γιατί από την προεκλογική περίοδο και πολύ περισσότερο μετά το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου, κάποιοι φρόντισαν ο Δήμος να μην λειτουργεί ούτε στα στοιχειώδη και το μόνο ενδιαφέρον ήταν να τρέχουν οι διαδικασίες για να εκδοθούν όσο πιο πολλά εντάλματα πληρωμής γίνεται.

2 σχόλια:

  1. Καλά δεν ντρέπεστε λίγο να γράφετε τέτοια πράγματα? Ο Δήμος Ξηρομέρου έχει αναβαθμίσει την γραμμή από 30Mbps σε Περιστεριού. Είναι τόσο υψηλές οι ταχύτητες με τα περιστέρια που δεν προλαβαίνεις να το σκεφτείς και το μέηλ έχει ήδη φύγει. Ήμαρτον με τις κακοήθειες. Εσύ μπλόγκερ είσαι γνώστης, θα έπρεπε να ξέρεις. Και όταν δεν φτάνουν τα περιστέρια χρησιμοποιείται back up γραμμή από κουρνάκλες. Τι το περάσατε κύριοι? Μπάτε σκύλοι αλέστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δημοτικη αρχη για γελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.