Επετειακή έκδοση βιβλίου από την ΠΑΝ.ΣΥ. και παρουσίαση του Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στην Αθήνα.


Η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ), με αφορμή τα 30 χρόνια παρουσίας της στο πολιτιστικό χάρτη του νομού μας, εξέδωσε το επετειακό της βιβλίο με τίτλο: ΠΑΝ.ΣΥ. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (1989 - 2019).
Το βιβλίο παρουσιάζει την εικόνα, την εξελεγκτική πορεία και τις αξίες που υπηρέτησε η ΠΑΝ.ΣΥ στη τριαντάχρονη πορεία της. Αναδεικνύει το ρόλο του εθελοντισμού μέσα από ποικίλες δραστηριότητες και έργα, των εκατοντάδων μελών των πολιτιστικών συλλόγων και των ομοσπονδιών, με στόχους τη σύσφιξη των σχέσεων των Αιτωλοακαρνάνων ετεροδημοτών, την επαφή με τη γενέτειρα, την διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την προώθηση των θεμάτων που ενδιέφεραν και απασχολούν το Νομό μας.
Επιστημονικές και θεματικές ημερίδες, συνέδρια, παρουσιάσεις βιβλίων, εκθέσεις βιβλίων, ενημερωτικές εσπερίδες, ψηφίσματα θέσεων για θέματα του Νομού, παρεμβάσεις στην κρατική εξουσία για θέματα Νομού, εθελοντικές δράσεις περιβάλλοντος και ανθρωπισμού, τιμητικές βραβεύσεις συμπατριωτών μας, χορευτικές ομάδες, θεατρικές παραστάσεις, Αιτωλοακαρνανική γιορτή, ανταμώματα και πολλές άλλες δραστηριότητες και παρουσίες.
Όλη η πορεία και η δράση της της σε ένα βιβλίο ,για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι Νέοι! 
Είναι σημαντικό για κάθε τόπο στην ιστορική του διαδρομή, να έχει δραστήριους φορείς πολιτισμού και εθελοντικής προσφοράς, για το κοινό καλό και για όσα προάγουν τον άνθρωπο. 

------------------------------

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ) και οι πέντε ομοσπονδίες μέλη της: Βάλτου (Ο.ΣΥ.ΒΑ) - Μεσολογγίου (Ο.ΣΥ.Ε.Μ.) - Ναυπακτίας (Ο.ΣΥ.Ν.) - Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ) - Τριχωνίδας (Ο.ΣΥ.Τ), έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην πρώτη επίσημη παρουσίαση, του επετειακού βιβλίου, για τα τριάντα χρόνια από την ίδρυση της ΠΑΝ.ΣΥ. 

(ΠΑΝ.ΣΥ) 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (1989 - 2019). 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 ώρα 19.00 στη αίθουσα λόγου και τέχνης, της Στοάς του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου, Αθήνα. 
Η παρουσία σας θα λαμπρύνει την εκδήλωση μας! 

Για το κεντρικό συμβούλιο 

Ο Πρόεδρος                       Η Γραμματέας 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΗΣ                     ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.
 • Προσέλευση 18.50
 • Έναρξη 19.00
 • 19.05 - 19.15 Προλογίζει ο Παναγιώτης Χολής ,πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ.
 • Για το βιβλίο και την ΠΑΝ.ΣΥ θα μιλήσουν:
 • 19.15 - 19.30 - Μπάμπης Χαραλαμπόπουλος, επίτιμος πρόεδρος Ο.ΣΥ.Ν.
 • 19.35 - 19.50  - Νίκος Μήτσης, ιστοριοδίφης -πρώην πρόεδρος Ο.Π.ΣΥ.Ξ
 • 19.55 - 20.05 - Αλέκος Σάββας, συγγραφέας του βιβλίου, επίτιμος πρόεδρος ΠΑΝ.ΣΥ.
 • Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης: Θα απαγγελθούν δυο ποιήματα: «Αγναντεύοντας τον Αχελώο» και «Το μάζεμα της ελιάς» από τον δημοσιογράφο - ποιητή, Κωστή Τσιάκαλο.
 • 20.10 - 20.25 Μουσικός επίλογος με τέσσερα τραγούδια.
 • 20.30 - 20.55 Μικρή παραδοσιακή δεξίωση.
 • 21.00 ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 

ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ: ΠΑΝ.ΣΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΣΥΓΓΡΑΦΗ: ΑΛΕΚΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΛΑΟΥΝΗΣ
ΠΗΓΕΣ ΥΛΙΚΟΥ: ΑΡΧΕΙΑ ΠΑΝ.ΣΥ
(Στην είσοδο της αίθουσας θα διατίθεται το βιβλίο προς πώληση).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.