Συλλογή ογκωδών αντικειμένων στον Μύτικα.


Μύτικας 16.10.2019
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Τ.Κ. ΜΥΤΙΚΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Μύτικα ότι, από σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, θα ξεκινήσει από τον Μύτικα η αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων, κλαδιών κλπ.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι για την καλύτερη αποκομιδή τους, να τα έχουν σε εμφανή σημεία ή δίπλα στους κάδους. Τα κλαδιά να είναι δεμένα και τα χόρτα σε σακούλες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΑΡΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

3 σχόλια:

 1. Μια διευκρίνηση θα θέλαμε. Η αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων θα γίνεται κάθε Τετάρτη ή εμείς ότι έχουμε να το βγάζουμε δίπλα στους κάδους (ζυγισμένα στοιχισμένα) και ο Δήμος θα φροντίζει σχετικά ανάλογα με το πρόγραμμά του?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν έχει βγει ακόμη πρόγραμμα για το πότε θα περνάει το φορτηγό. Σε πρώτη φάση θα μαζέψουμε ότι υπάρχει. Στο Μύτικα έχει ήδη δύο μέρες και θα έρθει και αύριο Παρασκευή και ελπίζουμε να τελειώσουμε. Θα σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα.

  Φάρρος Δημήτρης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οκ Δημήτρη ευχαριστώ για την ενημέρωση. Όλα καλά. Καλή συνέχεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.