Μικρές παρεμβάσεις του Λιμενικού Ταμείου στον Μύτικα.


Του Βασίλη Σούλα.
Τακτικό μέλος Δ.Σ.
Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου.

Ενημερώνω τους συμπατριώτες μου, ότι το Λιμενικό Ταμείο έκανε κάποιες μικρές παρεμβάσεις στο λιμάνι του Μύτικα. Επισκεύασε τον πράσινο φανό της μπούκας του λιμανιού του Μύτικα, ο οποίος εδώ και μήνες δεν άναβε. Καθάρισε τον πίνακα από τα κλαδιά που τον είχαν καλύψει, που τροφοδοτεί με ρεύμα τα 17 φωτιστικά του λιμανιού του Μύτικα, τα μισά με χρονοδιακόπτη (ρυθμίστηκε σωστά) και τα άλλα μισά με αυτόματη ανίχνευση φωτός. Έτσι δεν θα παρουσιάζεται πια το φαινόμενο τα φώτα να ανάβουν μέρα μεσημέρι όπως μέχρι τώρα. Αν ξαναγίνει αυτό, θα αλλαχτεί ο αυτόματος ανιχνευτής φωτός με χρονοδιακόπτη.
Επικοινώνησε και συνεννοήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Αλυζίας κ. Πάνο Παληογιάννη, όταν ξαναπεράσει το φορτηγό του Δήμου για τα ογκώδη από τον Μύτικα, να πάρει κατά προτεραιότητα αυτά που βρίσκονται σε δύο σημεία του λιμανιού, γιατί κάποια είναι πολύ καιρό και είναι σε πολύ εμφανή σημεία εντός του οικισμού.
Με τα ογκώδη η κατάσταση ήταν πολύ άσχημη σε όλα τα χωριά του Δήμου και στον Μύτικα, μιας και φορτηγό είχε να εμφανιστεί και να περάσει για μήνες. Το φορτηγό έχει έρθει αρκετές φορές στον Μύτικα, αλλά η κατάσταση με τα ογκώδη ήταν τόσο επιβαρυμένη, που θα χρειαστούν κάποιες ημέρες ακόμα για να παρθούν όλα, μιας και δεν είναι μόνο ο Μύτικας που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, αλλά και τα άλλα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου.

Ο πίνακας των φώτων του λιμανιού καθαρισμένος από τα κλαδιά που τον σκέπαζαν.

Ογκώδη στο λιμάνι του Μύτικα.

Ογκώδη στο λιμάνι του Μύτικα.

Ογκώδη στο λιμάνι του Μύτικα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.