Ξεκίνησε οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στον Δήμο Ξηρομέρου. Υπεβλήθει επίσημο αίτημα από την νέα δημοτική αρχή.


Μαθαίνουμε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου που έγινε την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, από τα χείλη του Δημάρχου ανακοινώθηκε ότι η νέα δημοτική αρχή κατέθεσε επίσημο αίτημα για έλεγχο των οικονομικών στοιχείων του Δήμου Ξηρομέρου, αυτό δηλαδή που είχε υποσχεθεί προεκλογικά.
Έτσι λοιπόν θα ελεγχθούν τα οικονομικά πεπραγμένα του Δήμου Ξηρομέρου και κυρίως τι έχει συμβεί με τον πακτωλό απ' ευθείας αναθέσεων, με τις κατά σύστημα πολλές προφορικές εργασίες και προμήθειες, με τον προϋπολογισμό του, με τα έργα και οτιδήποτε άλλο προκύψει.
Τα στοιχεία που ήρθαν εις γνώση της δημοτικής αρχής, έδειξαν ότι ο Δήμος Ξηρομέρου παραπαίει οικονομικά και αυτό δεν μπορούσε να αφεθεί να περάσει έτσι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.