Φωτοσημάνθηκε το σταματημένο από το ΣτΕ λιμάνι του Μύτικα (φωτογραφίες και βίντεο).


Με μέριμνα του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, υπήρξε προμήθεια 6 φωτοσημαντήρων (5 κόκκινοι και 1 πράσινος), ώστε να φωτοσημανθεί το σταματημένο από το ΣτΕ λιμάνι του Μύτικα. Οι φωτοσημαντήρες είναι προδιαγραφών για να είναι ανθεκτικοί σε θαλάσσιο περιβάλλον, ενσωματώνουν μπαταρία μεγάλης διάρκειας και αντοχής, επαναφορτιζόμενη από φωτοβαλταϊκό πάνελ.
Για χρόνια ολόκληρα δεν άναβαν αυτά τα φώτα, με κάποιες μικρές περιόδους να επισκευάζονται, αλλά η επισκευή να κρατά για λίγο και τον περισσότερο καιρό να μην ανάβει τίποτα, χωρίς το αυτί κανενός να ιδρώνει και κανείς να μην ανησυχεί ποια θα είναι η θέση του, αν ω μη γένοιτο συμβεί κάτι εκεί πάνω και δεν υπάρχουν φώτα σήμανσης.
Εμείς συνεχώς αναδεικνύαμε το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρονταν να δώσει λύση σε κάτι που είναι σοβαρό ζήτημα ασφάλειας και μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
Η τοποθέτηση της φωτοσήμανσης έγινε την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου από ηλεκτρολόγο, ο οποίος τοποθέτησε τους φανούς σε βάσεις και πληρώθηκε από την Τ.Κ. Μύτικα και από τον Ναυτικό Όμιλο Μύτικας - Αλυζίας.




2 σχόλια:

  1. Μια καλημερα και ενα ΜΕΓΑΛΟ μπραβο
    σε ολους.
    Σειρα εχει τωρα το νοικοκυρεμα του
    λιμανιου με καποιο τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο και μακάρι να είναι ανθεκτικά με τον καιρό! Ευχή να ξεμπλοκάρει το λιμάνι από το ΣτΕ! Ευχή να έχουμε τουρισμό και επισκέπτες με ιστιοπλοικά σκάφη! Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.