Απρόσμενη εντός έδρας ήττα με 1 - 3 για την Α.Ε. Αλυζίας με αντίπαλο τον Άρη Λεπενούς. Παραμένει στην 2η θέση η ομάδα μας.


Μια ήττα απρόσμενη και εκτός προγράμματος ήταν αυτή που είχαμε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου για την Α.Ε. Αλυζίας στον εντός έδρας αγώνα της, με την τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα ομάδα του Άρη Λεπενούς.
Στο γήπεδο του Αϊ Γιώργη στην Κανδήλα, υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, υπό βροχή και αέρα, η Α.Ε. Αλυζίας άφησε πίσω της τις δύο συνεχόμενες νίκες και τις καλές εμφανίσεις, γνωρίζοντας μία πικρή ήττα, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας.
Η ομάδα μας παραμένει βέβαια στην 2η θέση και συνεχίζει την πορεία της στο φετινό μικρό πρωτάθλημα των 8 ομάδων και σύνολο 14 αγωνιστικών, το οποίο με την λήξη του, θα ακολουθήσει ένα νέο μίνι πρωτάθλημα 6 αγωνιστικών, με τρεις νέους ομίλους, που θα σχηματιστούν από τους τέσσερις πρώτους των τριών τωρινών ομίλων.
Από αυτό το μίνι πρωτάθλημα των 3 νέων ομίλων, ο πρώτος κάθε ομίλου θα ανέβει στην Α' κατηγορία. Αναλυτικά δείτε εδώ την προκήρυξη των πρωταθλημάτων και πως θα γίνει ο προβιβασμός από την Β΄κατηγορία στην Α' κατηγορία (σελ. 13, επισημασμένο με κίτρινο από εμάς).
Σε μία γενική κριτική του αγώνα θα λέγαμε ότι η Α.Ε. Αλυζίας έκανε μία πολύ κακή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο Α' ημίχρονο, ενώ στο Β' ημίχρονο ήταν καλύτερη, αλλά αυτό δεν έφτανε.

Α' ημίχρονο.
Στο 4ο λεπτό λάθος της άμυνας της Α.Ε. Αλυζίας, μπάσιμο του αντίπαλου παίκτη και 0 - 1 μαπό τα αποδυτήρια.
Στο 10ο λεπτό από δεξιά από τον Δημήτρη Σκαρογιάννη, εκτός θέσης ο τερματοφύλακας της Λεπενούς, σουτ σε κενό τέρμα από τον Βασίλη Λυγκώνη, πάνω στην γραμμή αποσοβείται η ισοφάριση από αμυντικό της Λεπενούς.
Στο 20ο λεπτό κερδίζει πέναλτυ η ομάδα της Λεπενούς σε ανατροπή παίκτη της. Εύστοχη εκτέλεση και 0 - 2.
Στο 31ο λεπτό, βαθιά μπαλιά για το αριστερό χαφ της Λεπενούς, ο οποίος σουτάρει δυνατά, αποκρούει δύσκολα ο Βασίλης Σακουφάκης για την Α.Ε. Αλυζίας.
Στο 35ο λεπτό, κόρνερ για την Α.Ε. Αλυζίας με τον Δημήτρη Σκαρογιάννη, πάσα ο Ανδρέας Γεωργαλής στο αφύλακτο Πάνο Μαρούλη, λίγο άουτ το σουτ του.

Β' ημίχρονο.
Στο 60ο λεπτό, τετ α τετ για την Λεπενού με το νούμερο οκτώ, άου η μπάλα στο πλασέ του.
Στο 63ο λεπτό, δυνατό σουτ του Ανδρέα Γεωργαλή, προ της γραμμής διώχνει ο αμυντικός της Λεπενούς σε κόρνερ.
Στο 65ο λεπτό, δυνατό σουτ του Βασίλη γεωργαλή, λίγο άουτ η μπάλα.
Στο 75ο λεπτό, περίτεχνη ενέργεια του νούμερου 11 της Λεπενούς, σουτ εκτός περιοχής, στο άμα της εστίας της Α.Ε. Αλυζίας για το 0 - 3.
Στο 88ο λεπτό, νέο τετ α τετ για την Λεπενού με το νούμερο 10 της Λεπενούς, άουτ πάλι το πλασέ.
Στο 90ο λεπτό, σέντρα του Νίκου Λυγκώνη κεφαλιά ο Χρήστος Μούχας μόνος αφύλακτος, ψηλά άουτ η μπάλα.
Στο 92ο λεπτό, εκτέλεση φάουλ από τον Νίκο Λυγκώνη, σουτ ο Βασίλης Γεωργαλής, 1 - 3 μ μειώνει η Α.Ε. Αλυζίας.

Ενδιαφέροντα:
Τα σούπερ μάρκετ praxis των αφων Λιότου, δώρισαν 20 κιβώτια εμφιαλωμένα νερά.
Επίσης μία τσάντα με φαρμακευτικά υλικά, δωρεά από το φαρμακείο του Γιώργου Χάνδρα στον Μύτικα.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά την 9η αγωνιστική (από το www.olatagoal.gr).


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.