Επιπλέον χρηματοδότηση 798.916,53 € για τον βιολογικό του Αστακού.


Με απόφαση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, που δημοσιεύτηκε στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»  στις 29.11.2019, έχουμε τροποποίηση της πράξης "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Ε.Ε.Λ. ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ" με κωδικό MIS 296271.
Με βάση αυτή την τροποποίηση, προστίθεται στο φυσικό αντικείμενο του έργου, το Υποέργο 5: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΒΛΑΒΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Δ.Ε. ΑΣΤΑΚΟΥ. Αφορά στην αποκατάσταση των βλαβών του αποχετευτικού δικτύου μήκους 623,00 μμ. διατομών PVC200-PVC250-PVC315-HDPE315-HDPE50.
Τα επιπλέον χρήματα που δίνονται είναι 798.916,53 €, για να μπορέσει ο βιολογικός του Αστακού να πάει προς ολοκλήρωση και να καταστεί λειτουργικός για τους πολίτες.
Θετικά αποτελέσματα, όταν η τοπική αυτοδιοίκηση επιτελεί τον αυτονόητο διεκδικητικό της ρόλο με σοβαρότητα, με όραμα και σχέδιο και η Πολιτεία με την σειρά της ανταποκρίνεται και πράττει αυτό που έχει καθήκον και υποχρέωση, προς τα δίκαια αιτήματα των τοπικών κοινωνιών.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.