Πρόσκληση για συνάντηση στην πλατεία του Αστακού με θέμα: "Ομορφαίνουμε τον Δήμο Ξηρομέρου".


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Μετά την συνάντηση που είχαμε σήμερα στην αίθουσα του Δημαρχείου Ξηρομέρου με θέμα: "Ομορφαίνουμε τον Δήμο Ξηρομέρου", σας καλούμε σήμερα Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 στις 3:30 το μεσημέρι στην πλατεία Αστακού, προκειμένου να ξεκινήσουμε να υλοποιούμε τις προτάσεις μας, να βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας και σύντομα να καμαρώνουμε για το αποτέλεσμα.
Εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και πολίτες του τόπου μας, που έδωσαν σήμερα το παρόν αλλά και όσοι δεν μπόρεσαν να έρθουν σήμερα, καλούνται να στηρίξουν και να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια.
Πολλές οι ιδέες, πολλές οι προτάσεις και η διάθεση μεγάλη, ώστε να δούμε σύντομα ένα μέρος καθαρό και όμορφο όπως του αξίζει.
Να μη λείπει κανείς! Ελάτε να κάνουμε την αλλαγή που όλοι επιθυμούμε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.