Οι σύμβουλοι της Κοινότητας Καραϊσκάκη αιτούνται και εγκαλούν τον Πρόεδρο Αθ. Λιγνό, σε συνεδρίαση, ώστε να διευκρινιστεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς των κτισμάτων (Τυροκομείο και Αποθήκη).Οι 4 τοπικοί σύμβουλοι της κοινότητας Καραϊσκάκη Ξηρομέρου: Μητσάνης Αθανάσιος, Χριστόδουλος Ρηγάλος, Ουρανία Παπαγεωργίου και Σπύρος Δημητρούκας, με αίτηση τους, εγκαλούν τον Πρόεδρο Αθ. Λιγνό σε συνεδρίαση, για σήμερα Τρίτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 13.00 στο Δημαρχείο Αστακού, ώστε να διευκρινιστεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς των κτισμάτων (Τυροκομείο και Αποθήκη Αγροτικού Συνεταιρισμού).

Αναλυτικά:
Αίτηση 4 μελών του διοικητικού συμβουλίου της τοπικής Κοινότητας Καραΐσκάκη του Δήμου Ξηρομέρου.
Οι αιτούντες ο Αντιπρόεδρος Μητσάνης Αθανάσιος, οι Σύμβουλοι Χριστόδουλος Ρηγάλος, Ουρανία Παπαγεωργίου, Σπύρος Δημητρούκας.
Αιτούνται σύμφωνα με το άρθρο 88 Ν. 3852/2010 και όπως αυτός ερμηνεύεται από την ΑΠ 59846-21 από 21- 08- 2019 της παρ. 3.2, ζητούν όπως έχουν έννομο δικαίωμα την κατεπείγουσα συνεδρίαση του συμβουλίου κοινότητας την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 13.00 στο Δημαρχείο Αστακού.Θέματα του εν λόγω συμβουλίου:
1. Αποθήκη και Ιδιοκτησιακό καθεστώς αυτής, ιδιοκτησία του πρώην Αγροτικού συνεταιρισμού της Κοινότητας.
2. Τυροκομείο και Ιδιοκτησιακό καθεστώς αυτού Ιδιοκτησίας του πρώην γαλακτοκομικού συνεταιρισμού της Κοινότητας.
Η παρούσα πρωτοβουλία αναλαμβάνετε από τα μέλη του και τον Αντιπρόεδρο του τοπικού συμβουλίου, καθώς ο Πρόεδρος του συμβουλίου της κοινότητας κος Λιγνός Αθανάσιος αρνείται να ασκήσει την εκ του νόμου οριζόμενη υποχρέωση του.
Τη σύγκλισης του συμβουλίου κοινότητας στη Συνεδρίαση καλούνται τα μέλη των τελευταίων Δ.Σ. των δύο συνεταιρισμών.

Οι Αιτούντες.
Ο Αντιπρόεδρος Μητσάνης Αθανάσιος
Οι Σύμβουλοι Χριστόδουλος Ρηγάλος, Ουρανία Παπαγεωργίου, Σπύρος Δημητρούκας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.