Του Αγίου Νικολάου στον Μύτικα Αιτ/νίας (φωτογραφίες και βίντεο).


Φωτογραφίες: κα Σοφία Παβέλη,
κα Παρασκευή Τζαβίδη, κ. Πάρης Λεκατσάς.
Βίντεο: κα Παρασκευή Καφρίτσα.

Του Αγίου Νικολάου χτες Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, προστάτη των ναυτικών, πολιούχος του πανέμορφου Μύτικα και στην εκκλησία του χωριού μας, κάτοικοι, μαθητές, εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία.
Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε λιτανεία της εικόνας του Αγίου στους δρόμους του Μύτικα και κατόπιν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας είχαμε τα πολύ ωραία χορευτικά με παραδοσιακούς χορούς από τον ''Ακαρνανικό'' Σύλλογο και τα χορευτικά του τμήματα. Από εμάς χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.